Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Lækre Kay Bojesen julegaver til hele familien

Design til bordet, til pynt, til børn og til voksne – i Kay Bojesen universet er der rig mulighed for, at finde den perfekte julegave.

Ikoniske træfigurer

© Kay Bojesen Denmark

Kay Bojesens træ figurer er noget af det design, som han er mest kendt for. Denne søde elefant kom til i 1953, og har charmet sig ind i danskernes hjerter.

Elefant, egetræ, 999,95 kr., Kay Bojesen Denmark

Rasmus Klumps livret

© Kay Bojesen

Alle elsker pandekager, både børn og voksne, og serveret på et flot fad fra Kay Bojesen bliver de spist med stil. Til hører selvfølgelig også den flotte stegegaffel på billedet. Både fadet og gaflen kan naturligvis bruges til andet end pandekager, men hvorfor ville man det?

RIPPLE fad, Kay, H:4 x Ø:28 cm, 500,00 kr., Kay Bojesen.
Stegegaffel, Grand Prix, L: 22,5 cm, 390,00 kr., Kay Bojesen.

Oles nye autobil...

© Kay Bojesen Denmark

Den flotte Sedan har elegante aerodynamiske linjer, og står flot mod den enkle indretning, som præger mange nordiske hjem. Den pynter flot på kontoret, på børneværelset, og vil med garanti skabe glæde, hos dem med benzin i blodet.

Automobil, 399,95 kr., Kay Bojesen Denmark.

Spis og lær

© Kay Bojesen Denmark

Børn skal lege og lære, men med dette fine design fra Kay Bojesen kan de spise og lære på samme tid. Både den dybe tallerken og koppen er pyntet med alfabetet, og den flade tallerken ligner et ur. En oplagt idé til barnets første gave.

Samlet sæt: Flad tallerken 22 cm., dyb tallerken 18,4 cm., kop 22 cl., 299,95 kr., Kay Bojesen Denmark.

Den Kongelige Garder

© Kay Bojesen

I poleret stål og med smukke linjer marcherer Den Kongelige Garder afsted. De små figurer er en perfekt gave til design-elskeren.

Poleret stål, 16 cm., 975,00 kr., Kay Bojesen.

Spis med stil

© Kay Bojesen

Imponer dine gæster eller forkæl familien, ved at dække op til middag med flot bestik fra Kay Bojesen. Bestikket findes både mat og poleret, og lige netop det sæt, som ses på billedet, er specielt egnet til fisk.

Se udvalget af bestik her.

Kay Bojesens bløde side

© Kay Bojesen Denmark

En plaid som ikke kradser, er en ren og skær drøm at hygge sig under. Plaiden er pyntet med et motiv af den ikoniske abe, og er tilmed vendbar. Plaiden er en perfekt gave til de nybagte forældre, som fortjener lidt luksus til deres lille nye.

Plaid, 100 % lamme uld, H 120 x B 80 cm., 999,95 kr., Kay Bojesen Denmark.

Design på ny måde

© Kay Bojesen Denmark

Er du også forelsket i de ikoniske træ figurer, men foretrækker dem på en mere utraditionel måde? Så er disse smukke kunstfotos i rammer lige noget for dig.

Kuntsfoto og ramme, H 56 x B 40 cm., Kay Bojesen Denmark.

Relaterede Artikler