Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Karina Holmens julebord

Medejer og daglig leder af Rue Verte Plus, Karina Holmen, dækker et julebord med feminine pasteller.

© Martin Sølyst og Erik Bjørn

Feminin – men med kant. Sådan fremstår Karina Holmens juleunivers. Det feminine kommer især til udtryk i de fine og bløde pastelfarver, som både service, møbler og væggen bag spisekrogen har.

Kanten består af den store, sorte lampe over bordet og ses også i de små, finurlige og overraskende detaljer, som blikket fanger, når man kigger nærmere efter. Som fx den lille fugl, der holder hver kuvert ved selskab, og den alternative pynt på træet, der består af hyacinter.

– Jeg holder af ideen med blomster på træet. For mig må det gerne være gammeldags, men der skal være et mystisk eller noget overraskende over en indretning eller et tableau. Hyacinterne er næsten symbolske på den måde, at de bekræfter cyklussen i året og giver lovning på lysere tider.

© Martin Sølyst og Erik Bjørn

Juletræet er pyntet med antikt udseende glaspynt og friske hyacinter. Blomsterne er stukket i små orkidéglas, der læner sig op ad grankvistene, og som gør, at blomsterne kan holde sig friske i flere dage.

© Martin Sølyst og Erik Bjørn

Karina Holmen medejer og daglig leder af Rue Verte Plus.

Relaterede Artikler