©

Julestemning før tid ...

Medredaktør Charlotte Ravnholt tager dig med ind bag kulisserne, og fortæller om hendes oplevelser, opgaver, historier og overvejelser bag det aktuelle BO BEDRE.

Jeg arbejder stort set med julen hele året rundt. Allerede i januar får jeg de første reportager fra danskeres smukke julehjem præsenteret af vores freelancere, og i det tidlige forår sætter jeg BO BEDREs store Julebog i gang. Når det er allervarmest i juli og august sidder jeg og skriver bogen - og i september er vi så i fuld gang med det store julemagasin på redaktionen. Så jeg er vant til at arbejde udenfor sæson. I hvert fald på jobbet. Men i denne uge måtte jeg selv finde mine egne kasser med julepynt frem fra loftet, da jeg skulle skabe et lille juletableau derhjemme - med vores fine gave til nye abonnenter, nemlig bonbonnieren fra Lyngby Porcelæn. Og det var ret uvant at pynte op i min egen stue et par måneder før tid. Faktisk kom julestemningen snigende i dét øjeblik, jeg genså al min pynt pakket ind i hvidt silkepapir i fine hvide æsker.

Jeg har skabt mit stilleben ovenpå mit gamle klaver. Det er afstemt i de farver, som jeg fortrinsvis bor med - brunt, sort, hvidt og sølv. Til jul skal der dog lidt rødt ind, her i form af en antik nisse og røde bær, i en vintagevase fra Holmegaard, som jeg altid pynter med i december. På klaveret står et foto af et tapet skabt af den hollandske kunstner Wouter Dolk, en sort stage og kuppel med sølv-stofkugler med lædersnore fra Day Home, mine yndlings-duftlys fra Molton Brown, små sølvblomster og topstjerne fra Illums Bolighus samt den hvide bonbonniere fra Lyngby Porcelæn.

Lige nu kan du også se fem af vores stylisters tableauer, og du kan få bonbonnieren, hvis du tegner abonnement på BO BEDRE. Se mere på Bobedre.dk/inspirationtilboligen