7. december: Vind juletræstæppe og julesæk fra Juna

AnnonceSkab hygge omkring juletræet med dagens præmie.

© Juna

Hver dag i december kan du i julekalenderen her på Bobedre.dk vinde flotte designpræmier til en samlet værdi af over 20.000 kroner.

Bag dagens låge gemmer sig et smukt juletræstæppe og en julesæk i guld fra Juna. Begge er skabt i et mønster designet af Nanna Ditzel. De er udsmykket med fine detaljer, der passer godt ind i det moderne hjem og bidrager til at skabe en hyggelig stemning omkring juletræet. Både tæppet og julesækken er produceret i 100% vævet jute, der er et lækkert og slidstærkt materiale, så de kan hives frem år efter år. Præmien har en samlet værdi af 699,90 kroner.

Sådan deltager du

Vinderen findes ved lodtrækning blandt alle, der har deltaget og svaret rigtigt på nedenstående spørgsmål. Vinderne får direkte besked og bliver offentliggjort her på Bobedre.dk.

© Juna

Konkurrencen er slut. Tak til alle der deltog :-)

Konkurrencen afholdes af Benjamin Media i samarbejde med Juna og løber fra d. 7. december 2018 og 48 timer frem. Der udloddes 1 præmie. Vi trækker lod blandt alle de indkomne svar, og du må kun deltage én gang. Vinderen får direkte besked på email, når konkurrencen er afsluttet.

Vinderne af hver konkurrence offentliggøres her. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage, samt bosiddende i Danmark. Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen. Vindernes kontaktinformationer vil blive videregivet til Rosendahl Design Group, som alene vil anvende kontaktinformationerne til at fremsende præmier til vinderne, efter hvilket de vil blive slettet af Rosendahl Design Group.

Personoplysninger, som afgives i forbindelse med deltagelse i konkurrencen, behandles i henhold til vores persondatapolitik, som du kan læse på www.bonnierpublications.com/privatlivspolitik. Persondataansvarlig er: Bonnier Publications International A/S, Boks 433, Sentrum, N-0103 Oslo. Spørgsmål til dette kan sendes til [email protected].

Relaterede Artikler