Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

5. december: Vind Rhombe julekugler fra Lyngby Porcelæn

Annonce Bag dagens låge finder du fine sølv og guld julekugler, som passer perfekt til juletræet.

© Lyngby Porcelæn

Hver dag i december kan du i julekalenderen her på Bobedre.dk vinde flotte designpræmier til en samlet værdi af over 20.000 kroner.

Dagens præmie er fine Rhombe dekorationskugler, to i sølv og to i guld, fra Lyngby Porcelæn til en værdi af 719,80 kroner. Rhombe-stellets raffinerede reliefmønster pryder de klassiske julekugler og passer perfekt til den minimalistiske, skandinaviske jul. Årets nye farver, guld og sølv, står klassisk og elegant til et smukt pyntet juletræ. Dekorationskuglerne måler Ø8,5 cm.

Sådan deltager du

Vinderen findes ved lodtrækning blandt alle, der har deltaget og svaret rigtigt på nedenstående spørgsmål. Vinderne får direkte besked og bliver offentliggjort her på Bobedre.dk.

© Lyngby Porcelæn

Konkurrencen er afsluttet. Tak til alle der deltog :-)

Konkurrencen afholdes af Benjamin Media i samarbejde med Lyngby Porcelæn og løber fra d. 5. december 2018 og 48 timer frem. Der udloddes 1 præmie. Vi trækker lod blandt alle de indkomne svar, og du må kun deltage én gang. Vinderen får direkte besked på email, når konkurrencen er afsluttet.

Vinderne af hver konkurrence offentliggøres her. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage, samt bosiddende i Danmark. Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen. Vindernes kontaktinformationer vil blive videregivet til Rosendahl Design Group, som alene vil anvende kontaktinformationerne til at fremsende præmier til vinderne, efter hvilket de vil blive slettet af Rosendahl Design Group.

Personoplysninger, som afgives i forbindelse med deltagelse i konkurrencen, behandles i henhold til vores persondatapolitik, som du kan læse på www.bonnierpublications.com/privatlivspolitik. Persondataansvarlig er: Bonnier Publications International A/S, Boks 433, Sentrum, N-0103 Oslo. Spørgsmål til dette kan sendes til persondata@bonnier.dk.

Relaterede Artikler