Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

4. december: Vind Karen Blixens Jul hjerteophæng fra Rosendahl

Annonce I dag får to heldige vindere mulighed for kunne at pynte op til jul med dette smukke ophæng i guld.

© Rosendahl

Hver dag i december kan du i julekalenderen her på Bobedre.dk vinde flotte designpræmier til en samlet værdi af over 20.000 kroner.

I dag trækker vi hele to vindere, som har mulighed for at vinde dette fine Karen Blixens Jul hjerteophæng fra Rosendahl til en værdi af 349,95 kroner. Hjerteophænget kan bruges enten i vinduet eller på døren med grene og blomster. Designeren bag er smykkedesigner Zarah Voigt, der har hentet inspiration fra den moderne og eventyrlige jul, som vi alle holder så meget af. Designet er elegant og tidløst, og du kan således have glæde af hjerteophænget jul efter jul, hvis du sørger for at passe godt på det. Ophænget måler 25 centimeter i højden.

Sådan deltager du

Vinderen findes ved lodtrækning blandt alle, der har deltaget og svaret rigtigt på nedenstående spørgsmål. Vinderne får direkte besked og bliver offentliggjort her på Bobedre.dk.

© Rosendahl

OBS! For at kunne deltage i konkurrencen skal din browser være opdateret til nyeste version. Hvis du har problemer med at se konkurrencemodulet herunder, er det dét, der er problemet.

Konkurrencen er afsluttet. Tak til alle der deltog :-)

Konkurrencen afholdes af Benjamin Media i samarbejde med Rosendahl og løber fra d. 4. december 2018 og 48 timer frem. Der udloddes 2 præmier. Vi trækker lod blandt alle de indkomne svar, og du må kun deltage én gang. Vinderne får direkte besked på email, når konkurrencen er afsluttet.

Vinderne af hver konkurrence offentliggøres her. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage, samt bosiddende i Danmark. Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen. Vindernes kontaktinformationer vil blive videregivet til Rosendahl Design Group, som alene vil anvende kontaktinformationerne til at fremsende præmier til vinderne, efter hvilket de vil blive slettet af Rosendahl Design Group.

Personoplysninger, som afgives i forbindelse med deltagelse i konkurrencen, behandles i henhold til vores persondatapolitik, som du kan læse på www.bonnierpublications.com/privatlivspolitik. Persondataansvarlig er: Bonnier Publications International A/S, Boks 433, Sentrum, N-0103 Oslo. Spørgsmål til dette kan sendes til persondata@bonnier.dk.

Relaterede Artikler