24. december: Vind Bankers vægur fra Arne Jacobsen Clocks

AnnonceArne Jacobsen designede uret tilbage i 1971, og du kan nu vinde det i en stilren sort version.

© Arne Jacobsen Clocks

Hver dag i december kan du i julekalenderen her på Bobedre.dk vinde flotte designpræmier til en samlet værdi af over 20.000 kroner.

Vi slutter julekalenderen af med dette flotte Bankers vægur fra Arne Jacobsen Clocks til en værdi af 1999,95 kroner. Da Arne Jacobsen designede uret til Nationalbanken i 1971, skabte han samtidig en designklassiker. Designet er tidløst med små kreative detaljer som den elegante spiral, der illustrerer tidens gang time for time. Uret er sort og måler Ø29 cm.

Sådan deltager du

Vinderen findes ved lodtrækning blandt alle, der har deltaget og svaret rigtigt på nedenstående spørgsmål. Vinderne får direkte besked og bliver offentliggjort her på Bobedre.dk.

© Arne Jacobsen Clocks

Konkurrencen er afsluttet. Tak til alle der deltog :-)

Konkurrencen afholdes af Benjamin Media i samarbejde med Arne Jacobsen Clocks og løber fra d. 24. december 2018 og 48 timer frem. Der udloddes 1 præmie. Vi trækker lod blandt alle de indkomne svar, og du må kun deltage én gang. Vinderen får direkte besked på email, når konkurrencen er afsluttet.

Vinderne af hver konkurrence offentliggøres her. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage, samt bosiddende i Danmark. Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen. Vindernes kontaktinformationer vil blive videregivet til Rosendahl Design Group, som alene vil anvende kontaktinformationerne til at fremsende præmier til vinderne, efter hvilket de vil blive slettet af Rosendahl Design Group.

Personoplysninger, som afgives i forbindelse med deltagelse i konkurrencen, behandles i henhold til vores persondatapolitik, som du kan læse på www.bonnierpublications.com/privatlivspolitik. Persondataansvarlig er: Bonnier Publications International A/S, Boks 433, Sentrum, N-0103 Oslo. Spørgsmål til dette kan sendes til [email protected].

Relaterede Artikler