23. december: Vind Fitting #02 pendel fra Lyngby Porcelæn

AnnonceDen hvide pendel fra Lyngby Porcelæn giver med sine ikoniske riller et enkelt og stilfuldt udtryk.

© Lyngby Porcelæn

Hver dag i december kan du i julekalenderen her på Bobedre.dk vinde flotte designpræmier til en samlet værdi af over 20.000 kroner.

Bag den andensidste låge i vores store julekalender finder du den nye, hvide pendel fra Lyngby Porcelæn til en værdi af 699,95 kroner. Med sit rene design og de velkendte riller føjer den nye pendel Fitting #02 sig smukt ind i Lyngby Porcelæns elskede designunivers. Fitting #02 er som resten af serien designet af Philip Bro Ludvigsen i det fineste, hvide porcelæn. Pendlen måler Ø12 cm.

Sådan deltager du

Vinderen findes ved lodtrækning blandt alle, der har deltaget og svaret rigtigt på nedenstående spørgsmål. Vinderne får direkte besked og bliver offentliggjort her på Bobedre.dk.

© Lyngby Porcelæn

Konkurrencen er afsluttet. Tak til alle der deltog :-)

Konkurrencen afholdes af Benjamin Media i samarbejde med Lyngby Porcelæn og løber fra d. 23. december 2018 og 48 timer frem. Der udloddes 1 præmie. Vi trækker lod blandt alle de indkomne svar, og du må kun deltage én gang. Vinderen får direkte besked på email, når konkurrencen er afsluttet.

Vinderne af hver konkurrence offentliggøres her. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage, samt bosiddende i Danmark. Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen. Vindernes kontaktinformationer vil blive videregivet til Rosendahl Design Group, som alene vil anvende kontaktinformationerne til at fremsende præmier til vinderne, efter hvilket de vil blive slettet af Rosendahl Design Group.

Personoplysninger, som afgives i forbindelse med deltagelse i konkurrencen, behandles i henhold til vores persondatapolitik, som du kan læse på www.bonnierpublications.com/privatlivspolitik. Persondataansvarlig er: Bonnier Publications International A/S, Boks 433, Sentrum, N-0103 Oslo. Spørgsmål til dette kan sendes til [email protected].

Relaterede Artikler