Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

21. december: Vind De Fire Årstider-figurer fra Bjørn Wiinblad Denmark

Annonce De Fire Årstidsfrøkener i porcelæn er nyfortolkninger af Bjørn Wiinblads årstidsfigurer – og de kan nu blive dine.

© Bjørn Wiinblad Denmark

Hver dag i december kan du i julekalenderen her på Bobedre.dk vinde flotte designpræmier til en samlet værdi af over 20.000 kroner.

Hvis du er den heldige vinder af dagens præmie, kan du fremover pynte dit hjem med De Fire Årstider fra Bjørn Wiinblad Denmark til en værdi af 1199,80 kroner. De Fire Årstidsfrøkener er nyfortolkninger af Bjørn Wiinblads bemalede blå/grønne årstidsfigurer. De nyfortolkede årstidsfrøkener i hvid, mat porcelæn giver et mere stilrent og enkelt udtryk. Alle figurer måler mellem 18-19 cm i højden.

Sådan deltager du

Vinderen findes ved lodtrækning blandt alle, der har deltaget og svaret rigtigt på nedenstående spørgsmål. Vinderne får direkte besked og bliver offentliggjort her på Bobedre.dk.

© Bjørn Wiinblad Denmark

Konkurrencen er afsluttet. Tak til alle der deltog :-)

Konkurrencen afholdes af Benjamin Media i samarbejde med Bjørn Wiinblad Denmark og løber fra d. 21. december 2018 og 48 timer frem. Der udloddes 1 præmie. Vi trækker lod blandt alle de indkomne svar, og du må kun deltage én gang. Vinderen får direkte besked på email, når konkurrencen er afsluttet.

Vinderne af hver konkurrence offentliggøres her. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage, samt bosiddende i Danmark. Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen. Vindernes kontaktinformationer vil blive videregivet til Rosendahl Design Group, som alene vil anvende kontaktinformationerne til at fremsende præmier til vinderne, efter hvilket de vil blive slettet af Rosendahl Design Group.

Personoplysninger, som afgives i forbindelse med deltagelse i konkurrencen, behandles i henhold til vores persondatapolitik, som du kan læse på www.bonnierpublications.com/privatlivspolitik. Persondataansvarlig er: Bonnier Publications International A/S, Boks 433, Sentrum, N-0103 Oslo. Spørgsmål til dette kan sendes til persondata@bonnier.dk.

Relaterede Artikler