Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

20. december: Vind Scala opbevaringsglas fra Holmegaard

Annonce Dagens præmie sikrer både lufttæt opbevaring og fine detaljer i køkkenet.

© Holmegaard

Hver dag i december kan du i julekalenderen her på Bobedre.dk vinde flotte designpræmier til en samlet værdi af over 20.000 kroner.

Bag låge nr. 20 i vores store julekalender finder du tre Scala opbevaringsglas fra Holmegaard til en værdi af 499,85 kroner.

De tre opbevaringsglas er i forskellige størrelser og kan indeholde henholdsvis 0,5 liter, 1 liter og 2 liter. Scala opbevaringsglasserien blev oprindeligt designet af Ole Palsby og er senere nyfortolket af Maria Berntsen. Med et smukt og praktisk patentlåg skabes et praktisk håndtag samt en lufttæt opbevaring. Navnet Scala refererer til idéen om, at man, udover at kunne se indholdet, også kan aflæse mængden i glassene.

Sådan deltager du

Vinderen findes ved lodtrækning blandt alle, der har deltaget og svaret rigtigt på nedenstående spørgsmål. Vinderne får direkte besked og bliver offentliggjort her på Bobedre.dk.

© Holmegaard

Konkurrencen er afsluttet. Tak til alle der deltog :-)

Konkurrencen afholdes af Benjamin Media i samarbejde med Holmegaard og løber fra d. 20. december 2018 og 48 timer frem. Der udloddes 2 præmier. Vi trækker lod blandt alle de indkomne svar, og du må kun deltage én gang. Vinderen får direkte besked på email, når konkurrencen er afsluttet.

Vinderne af hver konkurrence offentliggøres her. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage, samt bosiddende i Danmark. Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen. Vindernes kontaktinformationer vil blive videregivet til Rosendahl Design Group, som alene vil anvende kontaktinformationerne til at fremsende præmier til vinderne, efter hvilket de vil blive slettet af Rosendahl Design Group.

Personoplysninger, som afgives i forbindelse med deltagelse i konkurrencen, behandles i henhold til vores persondatapolitik, som du kan læse på www.bonnierpublications.com/privatlivspolitik. Persondataansvarlig er: Bonnier Publications International A/S, Boks 433, Sentrum, N-0103 Oslo. Spørgsmål til dette kan sendes til persondata@bonnier.dk.

Relaterede Artikler