Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

19. december: Vind salt- og peberkværn fra Rosendahl

Annonce Det stilfulde salt- og pebersæt er en del af Rosendahls Grand Cru-serie, som i år har 25-års jubilæum.

© Rosendahl

Hver dag i december kan du i julekalenderen her på Bobedre.dk vinde flotte designpræmier til en samlet værdi af over 20.000 kroner.

Det fine salt- og pebersæt fra Rosendahl, som har en værdi af 699,90 kroner, kan i dag blive dit. Kværnene er produceret i porcelæn med top i egetræ, som giver et enkelt og stilfuldt udtryk. Diskrete farvemarkeringer i lyst og mørkt træ angiver desuden forskellen på salt og peber. Sættet er en del af Rosendahls Grand Cru-serie, som i år har 25-års jubilæum.

Sådan deltager du

Vinderen findes ved lodtrækning blandt alle, der har deltaget og svaret rigtigt på nedenstående spørgsmål. Vinderne får direkte besked og bliver offentliggjort her på Bobedre.dk.

© Rosendahl

Konkurrencen er afsluttet. Tak til alle der deltog.

Konkurrencen afholdes af Benjamin Media i samarbejde med Rosendahl og løber fra d. 19. december 2018 og 48 timer frem. Der udloddes 1 præmie. Vi trækker lod blandt alle de indkomne svar, og du må kun deltage én gang. Vinderen får direkte besked på email, når konkurrencen er afsluttet.

Vinderne af hver konkurrence offentliggøres her. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage, samt bosiddende i Danmark. Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen. Vindernes kontaktinformationer vil blive videregivet til Rosendahl Design Group, som alene vil anvende kontaktinformationerne til at fremsende præmier til vinderne, efter hvilket de vil blive slettet af Rosendahl Design Group.

Personoplysninger, som afgives i forbindelse med deltagelse i konkurrencen, behandles i henhold til vores persondatapolitik, som du kan læse på www.bonnierpublications.com/privatlivspolitik. Persondataansvarlig er: Bonnier Publications International A/S, Boks 433, Sentrum, N-0103 Oslo. Spørgsmål til dette kan sendes til persondata@bonnier.dk.

Relaterede Artikler