Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

18. december: Vind Land plaid fra Juna

Annonce Hold varmen hele vinteren med dagens præmie, som er en blød og lækker kvalitetsplaid fra Juna.

© Juna

Hver dag i december kan du i julekalenderen her på Bobedre.dk vinde flotte designpræmier til en samlet værdi af over 20.000 kroner.

I dag har du mulighed for at vinde den lækre Land plaid fra Juna til en værdi af 349,95 kroner. Den smukke og enkle plaid i multifarvet måler 130x180 cm. Plaiden er produceret i 100% bomuld med vaffelvævning, der sikrer en blød og lækker plaid med et moderne og hyggeligt udtryk. Plaiden kan bruges hele året rundt, men er særligt suveræn til sofahygge i de kolde efterårs- og vintermåneder.

Sådan deltager du

Vinderen findes ved lodtrækning blandt alle, der har deltaget og svaret rigtigt på nedenstående spørgsmål. Vinderne får direkte besked og bliver offentliggjort her på Bobedre.dk.

© Juna

Konkurrencen er afsluttet. Tak til alle der deltog.

Konkurrencen afholdes af Benjamin Media i samarbejde med Juna og løber fra d. 18. december 2018 og 48 timer frem. Der udloddes 2 præmier. Vi trækker lod blandt alle de indkomne svar, og du må kun deltage én gang. Vinderen får direkte besked på email, når konkurrencen er afsluttet.

Vinderne af hver konkurrence offentliggøres her. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage, samt bosiddende i Danmark. Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen. Vindernes kontaktinformationer vil blive videregivet til Rosendahl Design Group, som alene vil anvende kontaktinformationerne til at fremsende præmier til vinderne, efter hvilket de vil blive slettet af Rosendahl Design Group.

Personoplysninger, som afgives i forbindelse med deltagelse i konkurrencen, behandles i henhold til vores persondatapolitik, som du kan læse på www.bonnierpublications.com/privatlivspolitik. Persondataansvarlig er: Bonnier Publications International A/S, Boks 433, Sentrum, N-0103 Oslo. Spørgsmål til dette kan sendes til persondata@bonnier.dk.

Relaterede Artikler