Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

15. december: Vind Grand Cru serveringsfad fra Rosendahl

Annonce Det smukke porcelænsfad kan bruges til både servering og tilberedning – perfekt til julebordet.

© Rosendahl

Hver dag i december kan du i julekalenderen her på Bobedre.dk vinde flotte designpræmier til en samlet værdi af over 20.000 kroner.

I dag kan du blive et smukt og klassisk porcelænsfad rigere. Det rektangulære serveringsfad fra Rosendahl Grand Cru måler 34 cm x 14 cm x 3,7 centimeter og har en værdi af 349,95 kroner. Det er fremstillet i glaseret, hvidt porcelæn og udsmykket med de karakteristiske Grand Cru-riller. Fadet kan bruges både til servering og til tilberedning – det er ovnfast, og kan derfor gå i både ovn og mikroovn. Fadet er meget anvendeligt og kan bruges til servering af kød og grøntsager, oste og tapas samt kager og desserter.

Sådan deltager du

Vinderen findes ved lodtrækning blandt alle, der har deltaget og svaret rigtigt på nedenstående spørgsmål. Vinderne får direkte besked og bliver offentliggjort her på Bobedre.dk.

© Rosendahl

Konkurrencen er afsluttet. Tak til alle der deltog.

Konkurrencen afholdes af Benjamin Media i samarbejde med Rosendahl og løber fra d. 15. december 2018 og 48 timer frem. Der udloddes 2 præmier. Vi trækker lod blandt alle de indkomne svar, og du må kun deltage én gang. Vinderen får direkte besked på email, når konkurrencen er afsluttet.

Vinderne af hver konkurrence offentliggøres her. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage, samt bosiddende i Danmark. Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen. Vindernes kontaktinformationer vil blive videregivet til Rosendahl Design Group, som alene vil anvende kontaktinformationerne til at fremsende præmier til vinderne, efter hvilket de vil blive slettet af Rosendahl Design Group.

Personoplysninger, som afgives i forbindelse med deltagelse i konkurrencen, behandles i henhold til vores persondatapolitik, som du kan læse på www.bonnierpublications.com/privatlivspolitik. Persondataansvarlig er: Bonnier Publications International A/S, Boks 433, Sentrum, N-0103 Oslo. Spørgsmål til dette kan sendes til persondata@bonnier.dk.

Relaterede Artikler