Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

11. december: Vind Rhombe kageopsats fra Lyngby Porcelæn

Annonce Invitér familie og venner til juleknas og kagebord med denne elegante etagere.

© Lyngby Porcelæn

Hver dag i december kan du i julekalenderen her på Bobedre.dk vinde flotte designpræmier til en samlet værdi af over 20.000 kroner.

Den stilrene kageopsats fra Lyngby Porcelæn til en værdi af 499,95 kroner kan nu blive din. Kageopsatsen, der også kaldens en etagere, er en del af den klassiske Rhombe-serie. Kageopsatsen har to opsatser på henholdsvis 23 cm og 27 cm i diameter, så der er masser af plads til kreativ og elegant servering. Opsatsen er produceret i hvid, blankglaseret porcelæn, og det enkle og klassiske udtryk gør den egnet til brug både i hverdagen og til fest.

Sådan deltager du

Vinderen findes ved lodtrækning blandt alle, der har deltaget og svaret rigtigt på nedenstående spørgsmål. Vinderne får direkte besked og bliver offentliggjort her på Bobedre.dk.

© Lyngby Porcelæn

Konkurrencen er afsluttet. Tak til alle der deltog :-)

Konkurrencen afholdes af Benjamin Media i samarbejde med Lyngby Porcelæn og løber fra d. 11. december 2018 og 48 timer frem. Der udloddes 2 præmier. Vi trækker lod blandt alle de indkomne svar, og du må kun deltage én gang. Vinderen får direkte besked på email, når konkurrencen er afsluttet.

Vinderne af hver konkurrence offentliggøres her. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage, samt bosiddende i Danmark. Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen. Vindernes kontaktinformationer vil blive videregivet til Rosendahl Design Group, som alene vil anvende kontaktinformationerne til at fremsende præmier til vinderne, efter hvilket de vil blive slettet af Rosendahl Design Group.

Personoplysninger, som afgives i forbindelse med deltagelse i konkurrencen, behandles i henhold til vores persondatapolitik, som du kan læse på www.bonnierpublications.com/privatlivspolitik. Persondataansvarlig er: Bonnier Publications International A/S, Boks 433, Sentrum, N-0103 Oslo. Spørgsmål til dette kan sendes til persondata@bonnier.dk.

Relaterede Artikler