10. december: Vind termokop og drikkeflaske fra Rosendahl

AnnonceMed de lækre, nye produkter fra Rosendahls to go-kollektion er du god mod miljøet – og dig selv.

© Rosendahl

Hver dag i december kan du i julekalenderen her på Bobedre.dk vinde flotte designpræmier til en samlet værdi af over 20.000 kroner.

To heldige personer kan i dag vinde en termokop og en drikkeflaske i grå fra Rosendahl til en samlet værdi af 299,90 kroner. De er begge en del af Rosendahls nye to go-kollektion, der blev lanceret dette efterår som en del af Grand Cru-serien. Både termokoppen og drikkeflasken er nemme at åbne og lukke og har desuden 360-graders-åbninger, der gør det muligt at drikke af dem fra alle sider.

Sådan deltager du

Vinderen findes ved lodtrækning blandt alle, der har deltaget og svaret rigtigt på nedenstående spørgsmål. Vinderne får direkte besked og bliver offentliggjort her på Bobedre.dk.

© Rosendahl

Konkurrencen er afsluttet. Tak til alle der deltog :-)

Konkurrencen afholdes af Benjamin Media i samarbejde med Rosendahl og løber fra d. 10. december 2018 og 48 timer frem. Der udloddes 2 præmier. Vi trækker lod blandt alle de indkomne svar, og du må kun deltage én gang. Vinderen får direkte besked på email, når konkurrencen er afsluttet.

Vinderne af hver konkurrence offentliggøres her. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage, samt bosiddende i Danmark. Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen. Vindernes kontaktinformationer vil blive videregivet til Rosendahl Design Group, som alene vil anvende kontaktinformationerne til at fremsende præmier til vinderne, efter hvilket de vil blive slettet af Rosendahl Design Group.

Personoplysninger, som afgives i forbindelse med deltagelse i konkurrencen, behandles i henhold til vores persondatapolitik, som du kan læse på www.bonnierpublications.com/privatlivspolitik. Persondataansvarlig er: Bonnier Publications International A/S, Boks 433, Sentrum, N-0103 Oslo. Spørgsmål til dette kan sendes til [email protected].

Relaterede Artikler