Julegaver til manden under 30

Stor shoppingguide: julegaveideer til ham der har alt. Julen er en stresset tid på året – gør dine julegave-indkøb her.

Old school stol i dyb grøn

© Engelbrechts

Er han lige flyttet hjemmefra, og mangler han derfor møbler til sin lejlighed? Så er denne stol et godt bud på en julegave til ham. Stolen er lavet i egefiner og har en smuk grøn farve.

Stol, Kevi 2060, sæde og ryg i egefiner, h 79 cm, 2766 kr., Engelbrechts.

Til den flittige studerende

© Notem Studio

Denne fine notesbog har en fin blå farve og er perfekt for den studerende til at have med i tasken. Bogen er pyntet med flotte grafiske mønstre. Til den flittige studerende eller til kreative tanker.

Notesbog, Jo Notepad, medium, 75 kr., Notem Studio.

Til vin-entusiasten

© Georg Jensen

Skøn nyhed fra Georg Jensen i elegant og minimalistisk design. Køb denne smarte proptrækker til manden der har en stor passion for vine og spred glæde juleaften.

Proptrækker, Sky Corkscrew, 299 kr., Georg Jensen.

Viskestykker fra Georg Jensen

© Georg Jensen Damask

Ingen holder af at tage opvasken, men med disse viskestykker fra Georg Jensen Damask, bliver den sure pligt lidt nemmere. Viskestykkerne er designet af Cecilie Manz med inspiration fra klassiske viskestykker i nytænkende design.

Viskestykker, Rain, 140 kr. pr. stk., Georg Jensen Damask.

Til kaffe-elskeren

© Espro

Denne lækre og stilrene kaffebrygger fra Espro er til ham, der elsker at kredse om sin kaffe. Nu kan han servere sig selv en god kop kaffe med skønt tilbehør eller byde gæster på en stilfuld kop kaffe.

Kaffebrygger, Press P7, polished, 620 kr., Espro.

En gryde fra Eva Trio til feinschmeckeren

© Eva Trio

Det elegante design passer fint ind i den unge mands, måske, sparsommelige køkken. Denne gryde fra Eva Trio er lavet i rustfrit stål og har hældekant hele vejen rundt i stilfuldt og minimalistisk design.

Gryde, Evasée, rustfrit stål, 20 cm, 599,95 kr., Eva Trio.

Whiskyglas fra Lyngby Glas til livsnyderen

© Lyngby Glas

Nyder han et godt glas whisky on the rocks en søndag aften? Så må disse glas være lige sagen. Glasene er velegnede til whisky og er lavet i krystalglas og efterfølgende spray-farvet i sort, så de får det elegante mørke look.

Whiskyglas, Krystal Melodia, sort, 31 cl, 299,95 kr. for 4 stk., Lyngby Glas.

Flot bestik med bløde former

© Ole Palsby

Dette matte bestik fra Ole Palsby er en god julegaveide til manden, der har alt. De runde, bløde former og den matte finish giver bestikket et elegant og balanceret udtryk.

Bestik, ICHI Matte Middag, rustfrit stål og knivsblade af martensiticstål, 995 kr. for 2 x 4 dele, Ole Palsby.

Et kamera til ham med passion for fotografering

© Olympus

Elsker han at tage billeder? Så forkæl ham med et godt kamera fra Olympus. Det lette og elegante kamera er den perfekte ledsager til lange gåture i smuk natur og tager billeder i høj kvalitet, og så er det ultra let, så han ikke får en bøjet, øm nakke af at fotografere en hel dag.

Kamera, E-M10 Mark II, 4999 kr., (uden etui), Olympus.

En køkkenrulleholder til manden der har alt

© Skagerak

Man kan blive ved med at spørge sig selv: hvad skal man give til manden, der har alt? Svaret er en køkkenrulleholder. Men en køkkenrulleholder behøver ikke være kedelig – det beviser Skagerak med denne skønne nyhed i nordisk design lavet i sort eg og læder.

Køkkenrulleholder, Norr Paper Towel Holder, sort eg og læder, h 30,5 cm, 399,95 kr., Skagerak.

Til manden med sans for design

© Hans Bølling

Mangler du gaven til ham, der går op i lækkert design? Så vil denne julegave helt sikkert bringe glæde med på sin vej. Spisebordet fra Brdr. Krüger er designet af Hans Bølling og har harmoniske og skulpturelle former.

Spisebord, Triiio, diam. 140 cm, 19.495 kr., Hans Bølling/Brdr. Krüger.

En taske fra Ecco til den rejseglade

© Ecco

Har du en eventyrslysten mand i familien, kan denne taske fra Ecco fungere fint som en god og rummelig rejsetaske. Tasken har en indvendig lomme med lynlås og er lavet i mørkebrunt læder, der giver den et maskulint udtryk.

Taske, 2400 kr., Ecco.

En cocktailshaker fra Georg Jensen til manden der holder af at varte sine gæster op

© Georg Jensen

Elsker han at kredse for sine gæster? Så bliver denne cocktailshaker fra Georg Jensen et sikkert hit under juletræet. Det minimalistiske design gør, at shakeren ligger godt i hånden. Sørg for at han kan servere kulørte drinks til sine gæster med stil.

Cocktailshaker, Sky Cocktail Shaker, 744 kr., Georg Jensen.

Elegante nyheder fra Kay Bojesen

© Kay Bojesen

Kay Bojesens garder er perfekt til alle, der er vilde med Kay Bojesens flotte design. Bord-soldaten er lavet i poleret stål og er skabt i et tidsløst design.

Bord-soldat, Garder, poleret stål, h 16 cm, 975 kr., Kay Bojesen.

Høretelefoner til ham der elsker musik

© Aiaiai

Disse smarte høretelefoner fra Aiaiai sikrer en god musikoplevelse med en detaljeret og ren lyd. Det flotte design er flot og maskulint. Forkæl en du holder af med skønne toner.

Høretelefoner, TMA-2, Places+Faces Edition, 1400 kr., Aiaiai.

Lampe i industrielt design

© Vipp

Væglampen fra Vipp er lavet i pulverlakeret stål og mat glas med små huller, der gør at det bløde lys skinner ud igennem 1539 huller. Passer perfekt ved siden af sengen og sørger for et godt lys på soveværelset.

Væg-spot, 1899 kr., Vipp.

Håndlavet skandinavisk design

© Anne Black

Et lille spejl der passer perfekt ind i en lille lejlighed. Er pladsen trang, er dette spejl en god løsning. Den flotte grønne farve giver spejlet kant og dybde.

Spejl, Mirror, petrol green, small diam. 21,5 cm, 450 kr., Anne Black.

Armbåndsur i brunt læder

© About Vintage

Forkæl din far, din kæreste eller din bror med dette skønne armbåndsur fra About Vintage. Uret har et elegant og maskulint design med dens hvide skive og lysebrune læder.

Ur, 1844 Chronograph, 2499 kr., About Vintage.

Skjorte fra Wood Wood

© Wood Wood

De bløde pakker er altid et hit. Forkæl en du holder af med denne flotte og klassiske skjorte fra Wood Wood. Skjorten er lavet af 100% bomuld og har en fin, klassisk farve.

Skjorte, Kay, 1000 kr., Wood Wood.

Et familiespil til det store legebarn

© Bezzerwizzer

Har han et legebarn gemt i maven, er dette spil en hel sikker vinder hos ham. Spillet er et sjovt selskabsspil, hvor ens medspillere skal gætte, hvad man prøver at fortælle dem gennem tegninger, ved at mime samt meget andet – og nu med helt nye discipliner: lyde og figurer.

Spil, Det røde Hint, 449,95 kr., Bezzerwizzer.

En hue der varmer om ørerne og om hjertet

© Missoni

Er han glad for flotte farver og spændende farvekombinationer? Så byder Missoni på flot og farverigt tøj. Eksempelvis denne hue med skønne farver der holder ørerne varme i den kolde tid, der venter os.

Hue, 1900 kr., Missoni.

Farverigt fad fra FDB Møbler

© FDB Møbler

Sæt lidt kulør på boligindretningen med flotte, kulørte farver. Denne dybe, mørkeblå farve giver kant til det øvrige hvide interiør. Serien fås også i en frisk grøn farve og som vaser i smukke, runde former.

Fad, Konus af Sarah Oakman, 60 x 30 cm, 949 kr., FDB Møbler.

Inspireret af Reykjaviks natur

© Vifa

Skøn lille bluetooth-højtaler der kun fylder en håndfuld. Derfor kan du have musikken med dig overalt. Højtalerens nordiske udtryk er inspireret af naturen – nærmere bestemt Reykjaviks storslåede landskaber. Giv den smarte lille højtaler til musikelskeren og glæd ham juleaftensdag.

Bluetooth-højttaler, Reykjavik, sandstone grey, 1480 kr., Vifa.

Til den stilbevidste mand

© AN IVY

Er han stilbevidst, og går han op i mode? Så er denne butterfly fra AN IVY et godt bud på en julegave til ham. Butterflyen er lavet i burgundy velour, der giver den et eksklusivt udtryk. Perfekt til at fuldende nytårsaftens outfit.

Butterfly, Burgundy Velvet Bow Tie, 299 kr., AN IVY.

Opbevaringskasser til den organiserede mand... eller den uorganiserede

© House Doctor

...begge typer ville få glæde af disse flotte opbevaringskasser – både den organiserede og rodehovedet der trænger til orden i sine ting. Disse nyheder fra House Doctor fås i flere skønne farveuniverser, der pynter fint i det maskuline hjem.

Opbevaringskasser, suede blå, lille: h 7 cm, stor: h 9 cm, 330 kr., House Doctor.

Relaterede Artikler