BO BEDREs store julegaveguide

Hvad skal din datter, niece eller veninde have i julegave? Vi har samlet 25 julegaveidéer til kvinden under 30 år.

Store perle-øreringe fra Jane Kønig

© Jane Kønig

Jane Kønig er et hit blandt de unge piger. Disse smukke øreringe med perler i mat sterlingsølv vil helt sikkert bringe glæde juleaften. Det enkle og klassiske look passer til ethvert outfit og stil.

Øreringe, store creoler-øreringe, sølv, 800 kr., Jane Kønig.

En blød pakke under juletræet

© Linie Design

Skønne beige nuancer til hende der lige er flyttet hjemmefra. Hun mangler sikkert en masse ting til sin nye lejlighed, og et flot tæppe vil være en oplagt gaveidé. Dette bløde tæppe er fra Linie Design og er lavet i 50% uld og 50% viskose.

Tæppe, Viesta, beige, 170 x 240 cm, 5480 kr., Linie Design.

Diamanter er en kvindes bedste ven

© Hübsch

... En vase formet som en diamant er derfor en oplagt gaveidé til kvinden under 30. En lille gave der pynter fint på værelset. Den smukke dybe farve kan man heller ikke blive træt af at kigge på.

Vase, lilla glas, h 17 cm, 800 kr., Hübsch.

Skønt lingeri fra Stella McCartney

© Stella McCartney

Mangler du en fin gave til din kæreste, vil denne skønne bodysuit helt sikkert skabe glæde juleaften. Vi ved jo alle sammen godt, at de små, bløde gaver er de bedste. En skøn bodysuit i burgundy med blonder.

Lingeri, Jasmine Inspiring Bodysuit, ca. 1045 kr., Stella McCartney.

Unik keramik fra Knabstrup

© Knabstrup

Denne lyse blå farve vil pynte i ethvert hjem. Den flotte, usymmetriske form skaber spil og skønne kanter. Mangler hun en vase til en nyistandsat lejlighed, er dette lige sagen.

Vase, Plateau, lys blå, h 25 cm, 599,95 kr., Knabstrup.

Cocktailglas fra Frederik Bagger til den unge kvinde

© Frederik Bagger

Nyder hun at drikke cocktails på fancy barer med sine veninder? Så bliver disse elegante cocktailglas fra Frederik Bagger et helt sikkert hit. De runde former og små detaljer i glasset er meget dekorative og kan derfor også stå fremme på hylderne.

Cocktailglas, Crispy Gatsby, 499 kr. for to stk., Frederik Bagger.

Til te-elskeren

© Rosendahl

Har du en te-elsker i familien? Så er der glædelige nyheder fra Rosendahl. Denne nye te-si er nemlig fin med sine kantede former og lette design. Forkæl kvinden der elsker te med denne fine femkantede si.

Te-si, Penta, 169,95 kr., Rosendahl.

Til kvinden der går op i design

© Lacoste

Forkæl din veninde, din søster eller din kæreste med denne elegante frakke i en skøn efterårs-brun farve. Går hun op i lækkert design, er denne frakke fra Lacoste et godt bud på en fin design-gave under juletræet.

Frakke. 4100 kr., Lacoste.

Entre-møbel til den lille lejlighed

© Broste Copenhagen

Er hun studerende og bor i en lille lejlighed, er dette konsolbord praktisk til de små kvadratmeter. Bordet er smalt men langt, så det kan stå i en entre uden at fylde for meget. Ideelt smalt bord i en skøn, varm farve.

Konsol, Freja, metal, h 80 cm, 2444 kr., Broste Copenhagen.

Til den sporty

© Stolbjerg Copenhagen

Er hun aktiv eller elsker yoga, så må denne yogamåtterem fra Stolbjerg Copenhagen være sagen. Den smarte læderrem gør det nemt at transportere måtten ned i det lokale fitnesscenter og hjem igen.

Yogamåtte, Namaste Yoga Mat Strap, 22 x 70 x 85 cm, 599 kr., Stolbjerg Copenhagen.

En duft af cashmere

© Eau de Parfum

Forkæl en du holder af med denne skønne duft fra Clean. Duften er en ren duft af cashmere i en stilren, enkel flakon.

Parfume, Clean Cashmere, 60 ml. 620 kr., Eau de Parfum.

Til den frankofile

© Caravane

Mangler du julegaven til kvinden, der nærer stor kærlighed til Frankrig? Så er dette skønne pudebetræk fra franske Caravane et sikkert hit. Mønsteret er trykt i hånden, og de skønne motiver og farver sender tankerne væk til små franske artelierer.

Pudebetræk, Imprimés, 40 x 55 cm, 600 kr., Caravane.

Varme luffer til en du har kær

© Second Female

Vil du forkæle en du holder af med varme hænder i den kolde vinter, så er disse luffer fra Second Female et oplagt bud. Den sarte lyserøde farve er fin og feminin i sit udtryk.

Luffer, Gitta mittens, 399 kr., Second Female.

Natsæt til hende der elsker stille søndage

© Stella McCartney

Mangler du gaven til en, der nyder at bruge sine søndage i sengen under dynen med en god serie? Dette skønne sæt fra Stella McCartney er perfekt til en søndag i nattøj i sengen. Nattøjet er i skønt silke og med feminine blomstermotiver.

Natsæt, Poppy Snoozing All-in-one, ca. 2830 kr., Stella McCartney.

Hylde i skandinavisk design

© Mater

Er der en i din familie, der er vild med skandinavisk minimalisme, så er denne elegante hylde i mørkt træ en god gaveidé. Kan bruges som et lille bord ved sengen.

Hylde, Bowl Wall Edition, dybde 22,5 cm, 1536 kr., Mater.

Farverige punge til den rejseglade

© Ferm Living

Mangler du en julegave til en ung kvinde, der hele tiden er på farten? Disse skønne punge fra Ferm Living hjælper dig med at holde styr på tingene, så du kan have alt, du behøver med i små sorterede punge.

Punge/tasker, Salon Purses, b 22 cm, h 15,5 cm, 599 kr., Ferm Living.

DAY taske i brændte røde farver

© DAY Birger et Mikkelsen

Denne skønne taske i en dyb rød farve bliver helt sikkert et hit under juletræet. Tasken er rummelig og i god kvalitet. Til kvinden der går op i mode og kvalitet.

Taske, Decorative Solid Shopper, 2499 kr., DAY Birger et Mikkelsen.

Notesbøger til kreative tanker

© Notem Studio

Hold styr på planer, noter, skemaer og kreative tanker med disse dekorative notesbøger til den studerende.

Stationery, Milo/Monthly Planner Book, Vita/notebook small, Vita/notebook medium, Uma/notebook large og Even/weekly journal, 55-165 kr., Notem Studio.

Trådløse høretelefoner til den musikglade kvinde

© Urbanears

Elsker hun musik, bliver dette et hit. Disse nye høretelefoner fra Urbanears har indbygget bluetooth, så man ikke længere behøver lange ledninger, der krøller sig sammen nede i tasken. De smarte høretelefoner fås i fem flotte farver til enhver smag.

Høretelefoner, Plattan 2 Bluetooth, 799 kr., Urbanears.

Karakteristiske mønstre fra Marimekko

© Marimekko

Tallerkenen fra Marimekko er dekoreret med små farverige bær på hvid baggrund. Er din niece eller søster lige flyttet hjemmefra, vil disse fine tallerkener bringe glæde.

Tallerken, Oiva, Pakkanen Plate, 195 kr., Marimekko.

Puf i karrygul velour

© Normann Copenhagen

Vi skal have farverne ind i vores indretning igen. Denne skønne puf i gul velour kan være med til at sætte skub i farverne. I den lille lejlighed, hvor siddepladser er en mangel, er puffen en god løsning og optager samtidigt minimal plads i rummet.

Puf, Circus, gul, 35 x 65 x 65 cm, 4799 kr., Normann Copenhagen.

Til kvinden med den søde tand

© Lindhardt & Ringhof

Er hun til søde sager, så er denne bog med opskrifter fra det søde køkken lige sagen. En god opskriftsbog med søde opskrifter er et sikkert hit til den unge madglade kvinde.

Bog, Sødt, opskrifter af Yotam Ottolenghi og Helen Goh, 368 sider, 349,95 kr., Lindhardt & Ringhof.

Nordisk elegance fra Skagerak

© Skagerak

Forkæl en du holder af med en skøn skammel fra Skagerak. Skamlen har et nordisk og stilrent udtryk og passer derfor fint ind i den nordiske, minimalistiske indretning.

Skammel, Vent Stool, h 43 cm, 3495 kr., Skagerak.

Få skøn inspiration til boligindretning

© BO BEDRE

Husk du også kan give et gavekort til et abonnement på BO BEDRE. Med i abonnementet får du lige nu 6 numre af BO BEDRE, en smuk adventsbakke LUNA fra det danske designfirma Applicata samt 20% rabat på alt hos Casanova Møbler for kun 258 kr., til kvinden der går op i boligindretning og smart design, bobedre.dk.

Isterninger med et twist

© Icebreaker

Nu skal det være slut med besværlige isterningebakker, med denne nye isterningemaskine kan du nemt servere isterninger til dine gæster. Med et enkelt twist serverer maskinen isterningerne for dig. Desuden er der tænkt på minimalistiske og nordiske linjer i designet.

Icebreaker, 349 kr., Icebreaker.

Relaterede Artikler