©

Hvordan skal dit julebord se ud?

Julehøjtiden har mange højdepunkter centreret om bordet. De kan varieres med mange levende lys og dekorationer til hyggen de mørke aftentimer.

Der findes det klassiske med røde duge, det nynordiske med dæmpede nuancer, det urbane, hvor de traditionelle julefarver helt er væk, det mondæne, hvor guld og metaller dominerer, det retrochikke, hvor havenissen nærmest kommer med helt ind til bordet, og utallige andre varianter. Vi snakker selvfølgelig om julebordet, og hver familie har sine helt egne traditioner, når det kommer til opdækning, pynt og tilbehør.

Men over de seneste år har vi kunnet se, at flere og flere er begyndt at eksperimentere med looket på julebordet. Samtidig er flere af de kendte danske brands begyndt at lave nyfortolkninger på deres version af tilbehøret til julebordet, og i dag har du både mulighed for at finde lækker inspiration til både den ene og den anden type bord.
Hvis du er på jagt efter nye måder at designe julebordet på, så har Designfund samlet et fint udvalg, der favner flere stilarter.

Læs mere om tilbehør til julebordet på Designfund!