Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Få 3 Kähler-julekugler sammen med BO BEDRE

Lige nu kan du til en rigtig god pris få fingrene i en del af Kählers populære julekollektion, når du køber abonnement på BO BEDRE.

Julekugler fra Kähler

© Kähler

Pynt dit hjem med de smukkeste julekugler fra Kähler

Lige nu kan du sammen med dit abonnement på BO BEDRE få 3 Hammershøi Christmas julekugler fra Kählers populære julekollektion.

Det er kunstneren Rikke Jacobsen, der har tegnet de fine motiver, der pryder kuglerne. De kan bruges på alverdens måder og vil med garanti sprede julestemning i dit hjem. Hæng dem fx i dit vindue, brug dem i adventskransen, på juletræet, gør dem til en del af din bordopdækning eller noget helt andet.

Kuglerne alene har en værdi af 449 kroner, men lige nu kan du få 4 numre af BO BEDRE + Kähler Hammershøi Christmas julekugler til kun 208 kr. inklusiv porto. Du sparer over 600 kr.

Sammen med kuglerne får du vores store trendnummer, der sparker det nye år i gang og februar og marts-numrene, med store temaer om køkken, badeværelse og soveværelse. Desuden får du det store julenummer, der indeholder vores populære julegaveguide.

Bestil dit juletilbud her.

OBS! Vi har kun et begrænset antal julekugler. Tilbuddet gælder så længe lager haves.

Håndplukket til dig