Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Endelig er den her: Gå julen i møde med BO BEDREs store julepakke

Forkæl dig selv, eller en du har kær, med BO BEDREs årlige julepakke og få masser af inspiration til julegaver, mad, borddækning og dekorationer.

Gå julen i møde med BO BEDREs store julepakke

Hører du (også) til dem, der glæder sig umådeligt til en jul, hvor vi ikke skal tænke på restriktioner, mundbind og forsamlingsforbud? Det gør vi! Endelig kan vi fejre den søde juletid, lige som vi har lyst til - og det skal der gøres noget ekstra ud af, synes vi.

På redaktionen har vi netop lagt sidste hånd på vores store julenummer, og vi tør godt love, at det er noget ud over det sædvanlige. Vi har gjort virkelig meget ud af at hylde julen, der betyder så meget for os alle.

3 magasiner + Alt om Mad

Derfor kan vi i år for kun 74,95 kroner tilbyde dig den ultimative juleforkælelse. Du får selvfølgelig vores store julenummer, der bugner af juleinspiration, julegaveideer, bordopdækninger, dekorationer, opskrifter, pynt, smukke boligreportager og meget mere. Udover julenummeret får du også magasinet Alt om Mad, der er spækket med de lækreste opskrifter til den søde juletid samt to magasiner mere.

For kun 74,95 kroner får du:

  • Det store julenummer, der indeholder vores populære julegaveguide
  • Endnu et julenummer, hvor du også får årets Julemærker med
  • Magasinet Alt om Mad
  • Det store BO BEDRE trend-nummer, der skyder det nye år igang

Bestil før den 9. november og få 3 numre af BO BEDRE + Alt om Mad til kun 74,95 kr. inkl. forsendelse.

Indløs tilbuddet her

GLÆDELIG JUL.

© Lene Samsø - Det store julenummer indeholder de smukkeste boligreportager, der giver os lyst til at danse om juletræet allerede nu.

© Birgitta Wolfgang Bjørnvad - Glæd dig til smukke juleborde og -dekorationer, du med garanti vil blive inspireret af og komme i julestemning af.

Rigtig glædelig jul. Bestil din julepakke her

Håndplukket til dig