7 smukke nytårsborde

Dæk årets smukkeste nytårsbord til dig og dine gæster og sæt prikken over i'et på årets sidste aften. Lad dig inspirere her.

Svævende balloner

Skål nytåret ind blandt svævende balloner og gyldne dekorationer som summer af fest og glæde. Hold servicen og dugen i neutrale farver og lad pynten komme til sin rette.

Stjerner og glimmer

Dæk dit nytårsbord i dybe farver og spred små glitrende stjerne tilfældigt hen over bordet. Det skaber en minimalistisk og festlig stemning og lader de små detaljer komme til sin rette.

Balloner og konfetti

Pynt dit nytårsbord med sølv og sorte balloner i forskellige størrelser og spred lidt tilfældig konfetti, som en løber langs bordets midte. Det skaber en utrolig festlig og levende stemning.

Bladguld

Dekorer det mest fortryllende nytårsbord med grove grene og elementer fra naturen som snor sig langs bordets midte. Drys sporadisk med glitrende bladguld, og lad det gå igen, som et gennemgående tema på både bordkort, menukort og glas.

Bordkort

Klip små bordkort ud i tyk karton og dekorer dine tallerkner eller glas med små smukke stjerneformet bordkort. Alting behøver ikke være købt dyrt, men kan sagtens pynte uden at det koster alverden.

Læs også: 8 nytårs-essentials, der lader dig starte det nye år med manér

Guirlander

Dekorer dit nytårsbord med smukke servietter og en fin stjerne guirlande som matcher bordets tema. Brug den enten som en dekoration på bordet eller hæng den op i loftet og lad den være den fineste udsmykning.

Friske blomster

Fyld bordet med friske blomster og lad det være temaet for årets nytårspynt. Vælg 3-4 forskellige blomster, og bland dem i små fine vaser som du placerer rundt omkring på bordet. Brug evt. resterne, som pynt på en tallerken eller i en servietholder.

Guld glimmer

Dekorer dit nytårsbord med rå detaljer og lad din nytårspynt bestå af små gyldne detaljer. Dekorer f.eks. dine glas med bladguld eller glimmer, som kan pynte og lyse selv det mest industrielle bord op.

Læs også: Her skal du spise nytårsaften

Relaterede Artikler