12 julekalendere med lækre overraskelser

Den søde juletid er nær, og den bliver blot endnu sødere med disse 12 julekalendere med alt fra luksuriøs chokolade til skarp chili.

johan bulow julekalender lakrids

© Johan Bülow

Julekalender fra Johan Bülow

Johan Bülows lakridser er efterhånden fast inventar i det danske hjem - og det er med god grund. I årets julekalender bliver lakridserne kombineret med smage som havtorn, dulce de leche og spicy chili.

24 låger, 300 kr., Johan Bülow

NuTe julekalender te

© NuTe Organic

Julekalender fra NuTe

NuTe har samlet 24 økologiske slags te, der hver har en vidunderlig smagsoplevelse. Hver dag indtil jul kan du nyde en varm kop te, der bringer hyggen og julestemningen frem.

24 låger, 269 kr., NuTe

crafted by julekalender øl

© Crafted By

Crafted By

Julekalenderen fra Crafted By er den oplagte gave til en, du har kær. Kalenderen byder på 24 øl, 12 forskellige, med en helt personlig etikette, så modtageren kan sende dig en kærlig tanke hver dag op til jul.

24 låger, 599 kr., Crafted By

Simply Chocolate julekalender chokolade

© Simply Chocolate

Julekalender fra Simply Chocolate

Igen i år lægger Simply Chocolate vægt på, at Size Matters. Derfor har julekalenderen hele 30 låger, så den er perfekt til dig, der er ekstra sliksulten. Bag hver låge gemmer der sig en lille bid af Simply Chocolates klassiske chokoladebarer.

30 låger, 275 kr., Simply Chocolate

julekalender whisky macY

© MacY

Julekalender fra MacY

Julekalenderen er spækket med whisky fra hele verden. Hver eneste flaske er håndudvalgt for at sikre en bred vifte af smagsoplevelser, der med garanti får julestemningen til at brede sig.

24 låger, 599 kr., Uhrskov Vine

Wally and Whiz julekalender vingummi

© Wally and Whiz

Julekalender fra Wally and Whiz

Julekalenderen fra Wally and Whiz gemmer på 24 lækre vingummier, der er lavet på naturlige ingredienser. Vingummierne er lavet med passion og omhu, og smagen er som ingen anden.

24 låger, 299 kr., Wally and Whiz

Karamelleriet julekalender karameller

© Karamelleriet

Julekalender fra Karamelleriet

I år byder Karamelleriet på en magisk tur i en verden af håndlavede karameller i forskellige konsistenser og smagsnuancer. Bag hver låge gemmer der sig 2 karameller, der kan være alt fra bløde flødekarameller til syrlige frugtkarameller.

24 låger, 269 kr., Karamelleriet

julekalender mikkeller øl

© Mikkeller

Julekalender fra Mikkeller

Mikkeller byder i år på 24 forskellige øl, der er nøje udvalgt for at give den ultimative smagsoplevelse. Julekalenderen er en fantastisk værtsgave, men den er mindst ligeså god at nyde selv.

24 låger, 1000 kr., Mikkeller

summerbird julekalender chokolade

© Summerbird

Julekalender fra Summerbird

Årets julekalender fra Summerbird er både en fryd for øjet og ganen. Den fine chiffoniere er dekorativ i stuen og fyldt med de klassiske sommerfugle og lækre julevarianter. Summerbirds julekalender er perfekt at dele, da der er 2 chokolader bag hver låge.

24 låger, 448 kr., Summerbird

chiliklaus julekalender chili

© Chili Klaus

Julekalender fra Chili Klaus

Julekalenderen er sjov som en spøg, men den byder altså også på milde vingummier og bolscher. Bag en enkelt låge gemmer der sig en godte så stærk, at den kræver assistance af en voksen.

25 låger, 359 kr., Chili Klaus

magasin julekalender kaffe kapsler

© Magasin

Julekalender fra Magasin

Hvis morgenkaffen er dit lysglimt på en ellers grå decembermorgen, så er julekalenderen fra Magasin perfekt til dig. Her kan du nyde en ekstra god kop kaffe hver dag op til jul.

24 låger, 225 kr., Magasin

A C Perchs julekalender the te

© A. C. Perchs

Julekalender fra A. C. Perchs

A. C. Perchs har lavet en julekalender for en sand feinschmecker. Julekalenderen har 24 overraskelser fra theens verden, så du får en ny smagsoplevelse hver dag frem til jul. Bag hver låge er der te nok til 2 kander, så der er rigeligt til at dele.

24 låger, 398 kr., A. C. Perchs

Relaterede Artikler