©

Uffe Buchard #takeover

I sidste nummer af BO BEDRE inviterede Uffe Buchard os indenfor i sit smukke hjem. Nu får vi et indblik i hans travle hverdag.

Uffe Buchard er en travl mand. Derfor er vi glade for, at han har sagt ja til at lave en takeover på BO BEDREs Instagram. Du kan følge med lige her: @bobedredk.

For nyligt åbnede Uffe Buchard dørene for BO BEDRE i sin skønne, nyrenoverede lejlighed på Vesterbro i København. Boligreportagen med det tilhørende essay, som er forfattet af Uffe selv, kan du også finde her på siden. Hele foråret har vi haft fornøjelsen af at se ham som dommer i programmet "Danmarks skønneste sommerhus", hvor vinderen netop er blevet kåret. Og allerede er Uffe nu i gang med optagelserne til "Danmarks næste Topmodel".

Men han havde heldigvis lige tid til at svare på 10 hurtige spørgsmål om sit eget hjem, yndlingssteder og stil:

Hvad er god stil for dig? God stil for mig er en blanding af det personlige, det tidløse og det excentriske. Især det sidste er en vigtig komponent.

Hvad inspirerer dig? Jeg bliver hovedsageligt inspireret under modeugerne i Paris og New York, af særlige hotel indretninger og af ældre menneskers finurlige boliger.

Hvor er dit yndlingssted? Mit yndlingssted i hele verden er London. Det er og bliver den vildeste destination i verden, for det er her der bliver taget flest chancer på avantgarde fronten - både i kunsten og i design- og modeverdenen.

Beskriv din egen stil med 5 ord? Afdæmpet, industriel, luksuriøs, maskulin, overraskende.

Hvor og hvordan slapper du af? Jeg slapper allerbedst af i sommerhuset i Rågeleje - eller på Blakes Hotel i London.

Hvor i dit hjem kan man bedst se, det er dit? At mit hjem er mit er mest tydeligt, når man åbner mit køleskab. Der er ikke noget mad - højst lidt skyr - men altid en flaske kold champagne på køl.

Hvad skal din næste anskaffelse være? Min næste anskaffelse skal være et fjernsyn. Sådan et har jeg ikke haft i flere år. Valget er faldet på et B&O play i sort, der skal stå på gulvet.

Og hvad ville du aldrig have inden for døren? Jeg vil aldrig acceptere fake blomster eller planter i mit hjem. Det er tacky og giver ingen som helst mening, at det, der skal få hjemmet til at leve, faktisk er dødt. Til gengæld har jeg et højt budget på afskårne blomster hver uge.

Hvilken dansk designer er den mest betydningsfulde ifølge dig? Der er en hel gruppe af betydningsfulde designere i Danmark lige nu. Men de mest spændende er de nye talenter så som Asger Juel Larsen, Anne Sofie Madsen, Mark Tan og Freya Dalsjø.

Dit bedste råd om stil? Lad den komme indefra, tro på det du rent faktisk bedst inderst inde selv kan lide og bliv gode venner med din intuition, så bliver den mest naturlig og personlig og vil passe til dig.

Se Uffe Buchards lejlighed på Vesterbro