Rundt om loungemøblet

Det handler om at blande gamle og nye ting og mikse stilarter, så man skaber et unikt udtryk.

Minuscule
© bobedre.dk

Minuscule er årets store nyhed fra danske Fritz Hansen. Det er en loungestol med bløde feminine former, hvor tekstil og læder møder et let stel i plast. Stolen er designet af Cecilie Manz. I butikkerne fra september 2012. Fra 11.249 kr., Fritz Hansen.

Level
© bobedre.dk

Level er bygget op af rundstokke, i flere højder, der er sat sammen så de danner en reol, med rum- inddelinger i forskellige størrelser. Designet af Lina Nordqvist for Karl Andersson og Söner. Fra h 86 cm, 5888 kr., Contract+.

Drum, Swedese
© bobedre.dk

Drum, Swedese er den tyske designer Corinna Warms bud på en praktisk og smuk fortolkning af sidebordet. Bordpladen i ask fungerer som bakke, der kan tages med. Fås i tre højder: 36, 46 og 56 cm, fra 2790 kr., Swedese.

Mamma Look
© bobedre.dk

Mamma Look designet af svenske Anna Kraitz for Källemo. Kommoden er fremstillet i træ med flettede læderhåndtag. Fås i to størrelser: h 90/110 x d 47/42 x b 80/52. Pris: fra 14.870 kr., Thorsen Møbler.

Gepard
© bobedre.dk

Gepard loungestol med stel i rustfri stål, polstret sæde og ryg i massive lameller i valnød, der yder en overraskende komfort. Designet af Henrik Lehm. Fra 13.900 kr., Naver Collection.

Stacked
© bobedre.dk

Stacked reolsystemet, som arkitekten Julien de Smedt har designet for danske Muuto, har fået et nyt podie, der løfter den fra gulvet og gør reolen meget lettere i udtrykket. Fås i MDF eller røget ask. Bogkasser fra 595 kr., podie: l 130,8 cm, fra 1150 kr., Muuto.

Teve
© bobedre.dk

Teve trækker os tilbage til 1950’erne og designeren Anders Huus har ladet sig inspirere af datidens fjernsynsapparater. De snedkererede træreoler kan bruges som sidebord, natbord eller bare til bøger. Fås i tre størrelser, hvor den største måler b 92 x h 64,5 x d 39,6 cm, 12.500 kr. for et sæt med 3 reoler, Wiinberg.