Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Rundt om loungemøblet

Det handler om at blande gamle og nye ting og mikse stilarter, så man skaber et unikt udtryk.

Minuscule

© bobedre.dk

Minuscule er årets store nyhed fra danske Fritz Hansen. Det er en loungestol med bløde feminine former, hvor tekstil og læder møder et let stel i plast. Stolen er designet af Cecilie Manz. I butikkerne fra september 2012. Fra 11.249 kr., Fritz Hansen.

Level

© bobedre.dk

Level er bygget op af rundstokke, i flere højder, der er sat sammen så de danner en reol, med rum- inddelinger i forskellige størrelser. Designet af Lina Nordqvist for Karl Andersson og Söner. Fra h 86 cm, 5888 kr., Contract+.

Drum, Swedese

© bobedre.dk

Drum, Swedese er den tyske designer Corinna Warms bud på en praktisk og smuk fortolkning af sidebordet. Bordpladen i ask fungerer som bakke, der kan tages med. Fås i tre højder: 36, 46 og 56 cm, fra 2790 kr., Swedese.

Mamma Look

© bobedre.dk

Mamma Look designet af svenske Anna Kraitz for Källemo. Kommoden er fremstillet i træ med flettede læderhåndtag. Fås i to størrelser: h 90/110 x d 47/42 x b 80/52. Pris: fra 14.870 kr., Thorsen Møbler.

Gepard

© bobedre.dk

Gepard loungestol med stel i rustfri stål, polstret sæde og ryg i massive lameller i valnød, der yder en overraskende komfort. Designet af Henrik Lehm. Fra 13.900 kr., Naver Collection.

Stacked

© bobedre.dk

Stacked reolsystemet, som arkitekten Julien de Smedt har designet for danske Muuto, har fået et nyt podie, der løfter den fra gulvet og gør reolen meget lettere i udtrykket. Fås i MDF eller røget ask. Bogkasser fra 595 kr., podie: l 130,8 cm, fra 1150 kr., Muuto.

Teve

© bobedre.dk

Teve trækker os tilbage til 1950’erne og designeren Anders Huus har ladet sig inspirere af datidens fjernsynsapparater. De snedkererede træreoler kan bruges som sidebord, natbord eller bare til bøger. Fås i tre størrelser, hvor den største måler b 92 x h 64,5 x d 39,6 cm, 12.500 kr. for et sæt med 3 reoler, Wiinberg.

Relaterede Artikler