Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

16 fantastiske spisebordsstole

Spisebordsstole er vigtige elementer i hjemmet, og det er derfor altafgørende at finde de rigtige. Vi har fundet 16 af slagsen, som er komfortable og samtidig pirrer øjet.

Spisebordsstole med god siddekomfort
Vælg spisestuestol med en god siddekomfort, det vil sige god rygstøtte, et forholdsvis blødt sæde og måske armlæn. Går man efter det stramme, minimalistiske look, kan en løs hynde være løsningen.

Bløde spiseordsstole
1. Blød komfort fra designeren Gudmundur Ludvik, der har tegnet Contour-stolen for Arco. Fra 3895 kr., Witehauz. 2. AC2, designet af byKATO er en klassisk skønhed. Fås med og uden polster. Fra 3995 kr., Andersen Furniture.

Beaver-stol fra Bolia
1. Beaver laminat-spisestuestol med marmorlook. 1144 kr., Bolia. 2. Embrace Chair, designet af den østrigske designertrio EOOS for Carl Hansen & Søn, har et smukt forarbejdet træstel og en blød polsting. Fra 10.730 kr., Carl Hansen & Søn.

Elegante spisebordsstole
1. Så bliver det ikke mere klassisk end med model 209 fra Gebrüder Thonet – designet i 1900. Fra 4410 kr., Fiorini Trading. 2. Den statelige spisestuestol Cobra er designet af Mattias Ljunggren for Källemo. Elegant med kobberstel, meder og armlæn med læder. 10.000 kr., agneta.dk. Læs også: 22 moderne spiseborde.

Solo-spisebordsstol af Nitzan Cohen
1. Solo, designet af Nitzan Cohen for Mattiazzi, er en robust og enkel stol. Fås i ask eller eg, natur eller bejdset. Fra 3052 kr., Please Wait to be Seated.
2. Marcel Wanders har designet Troy for Magis. Her i en aktuel rosa variant. 3949 kr., Roomstore.

Smukke spisebordsstole i træ
  1. Formstelle har designet Morph Plus-stolen for Zeitraum. Fra 4594 kr., Hornbak & Co.

  2. Julie Tolvanen har tegnet den grafisk markante Julie-stol for finske Inno. Fås med og uden polstring fra 5495 kr., agneta.dk.

Komfortable spisebordsstole
  1. Stram i sin form, men ikke på bekostning af komfort. AAC26, 1499 kr., Hay.
2. Sebastian Herkner er et varmt navn i disse år. Han udvider nu sin Unam-kollektion for Very Wood by Gervasoni med en spisestuestol med flot grafisk udtryk. Med flettet rawhide og polstret sæde 5280 kr., Sibast. Se også vores dattergalleri: 40 smukke og komfortable spisebordsstole.

Klassisk pindestol fra Eilersen
1. Torii er det japanske navn for det karakteristiske indgangsparti til shinto-templer. Det er også navnet på en ny stol fra Bensen. Med stel i natureg eller sort ask og lædersæde 3300 kr., agneta.dk.

  1. Kristian Illum Wikkelsøs klassiske pindestol IW2 fra Eilersen fås i otte flotte farver. Fra 5490 kr., Eilersen.

525-stol fra Wegner
1. Hans J. Wegner er ikke til at komme udenom. Her er hans 525-stol fra Getama. Fra 4850 kr., Rosborg Møbler. 2. Arco har moderniseret deres Frame Chair, som har fået en markant profil og et komfortabelt rundt sæde. Design Burkhard Vogther. Fra 3784 kr. , Witehauz. Læs også: 14 smukke og praktiske barstole.

Håndplukket til dig