Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

11 forårsfriske påskenyheder til din borddækning

Påsken er lige om hjørnet, og dermed også årets påskefrokoster. Vi har samlet 11 nyheder der klæder dit påskebord i skønne forårsfarver.

Bjørn Wiinblad fyrfadsstage påskepynt påskeæg borddækning

© Wiinblad

Wiinblad fyrfadsstage

De poetiske løgformede fyrfadsstager fra Bjørn Wiinblad er så tilpas neutrale, at de vil klæde ethvert påskebord. Fyrfadsstagerne fås i to størrelser, h 13 cm, der koster 199,95 kr, og h 22cm, der koster 399,95 kr., Bjørn Wiinblad.

Læs også: Enkel borddækning

påskedug södahl gul gækkebrev

© Södahl

Södahl påskedug

Årets påskedug fra Södahl er inspireret af gækkebreve og hedder derfor Easter Papercut. Den er fremstillet i 100% bomuld og fås i to farver, gul og teal (svagt blå-grøn) samt i flere forskelige størrelser. Priser fra 649,95 kr. Der kan også tilkøbes stofservietter i samme farver og mønster, der koster 199,95 kr for fire stk. Södahl.

stofserviet påskebord linenme

© Linenme

Linenme stofserviet

Stofservietter er bare mere festlige end dem af papir. Derfor skal der naturligvis stofservietter på årets påskebord. Lara-servietterne fra Linenme er fremstillet i 100% hør og har en flot tekstur. Lara måler 42 x 42 cm og koster 45 kr. pr. stk. Linenme.

bjørn wiinblad påske ophæng påskeophæng påskeæg

© Bjørn Wiinblad

Wiinblad påskeophæng og bonbonniere

Vi har allerede været forbi de løgformede fyrfadsstager fra Bjørn Wiinblad. Men vi kan ikke lade være med også at nævne de fine ægformede påskeophæng. De kan, som her hænge fra en krans eller en lampe, men kan også lægges i en kurv eller skål. Påskeophængene fås i støvet grøn og hvid og koster 129,95 kr. pr. stk. Bemærk også bonbonniererne, der står på tallerkenerne. De kan anvendes helt traditionelt til bolsjer eller andet sødt, men kan også bruges til servering af en lille delikat påskeret. Bonbonniererne fås i to størrelser, h 11 cm, der koster 249,95 kr., og h 16 cm, der koster 399,95 kr. Bjørn Wiinblad.

holmegaard lanterne

© Holmegaard

Holmegaard lanterne

Design With Light – navnet på Holmegaardds nye lanterner siger næsten alt. Lanterne kan bruges på utallige måder udover som pynt på påskebordet – fx i haven, som pynt i vinduet eller som et smukt element på badeværelset. Design With Light-lanternerne er fremstillet i røgfarvet glas og fås i tre størrelser: h 16 cm, der koster 499,95 kr., h 25 cm, der koster 699,95 kr., h 29 cm, der koster 799,95 kr., Holmegaard.

Læs også: Guide: Sådan dækker du middagsbordet

dug borddækning hør linenme

© Linenme

Linenme hørdug

Om man er til hør eller bomuld, er en ting, nogle mennesker kan få lang tid til at gå med at diskutere. Denne fine dug i hør kan de fleste dog nok være enige om vil pynte din borddækning til påske. Hørdugen fås i flere størrelser og koster fra 455 kr., Linenme.

zone salatbestik skeer

© Zone

Zone Denmark salatbestik og skeer

Peili-salatbestik og skeer fra Zone giver en flot kontrast i salatskålen, hvis man altså er til salat på påskebordet. Men de kan naturligvis også bruges til så meget andet tilbehør, og skeerne i tre størrelser er perfekt til at anrette med. Salatbestikket koster 199 kr., og skeerne fra 49 kr., Zone Denmark.

borddækning skål salatskål serveringsskål lucie kaas påskebord

© Lucie Kaas

Lucie Kaas skåle

Norske Arne Clausens populære Trend-serie er blevet udvidet med nye farver – fx Nude, som med sin sarte tone netop har det forårspræg, vi gerne vil bruge i vores borddækning på påskebordet. Trend-skålene fås i fem størrelser fra diam. 12 cm til diam 24 cm og koster fra 159 kr., Lucie Kaas.

Læs også: God påske!

lyngbyvase lyngby vase lyngby porcelæn

© Lyngby Porcelæn

Vase fra Lyngby Porcelæn

Lyngbyvasen er en klassiker, der aldrig går af mode. Men selv en klassiker kan få et nyt udtryk, og det er lige netop, hvad Lyngbyvasen har fået i år. Lyngby Porcelæn beskriver den selv som en vase i fri glasur, og det passer meget godt. Den nye udgave af lyngbyvasen laves i hvid, sort og rosa og fås kun i h 20 cm. 699,95 kr., Lyngby Porcelæn.

rosendahl grand cru peberkværn saltkværn

© Rosendahl

Rosendahl peber- og saltkværn

Det siges, at man få meget fine restauranter kan risikere at blive smidt ud, hvis man beder om salt eller peber til maden. Men hjemme hos os selv er vi ikke så fine på den, og måske heller ikke helst så dygtige til at krydre perfekt. Derfor skal der naturligvis en saltkværn og en peberkværn på bordet – og et sikkert valg er Rosendahls poulære Grand Cru-serie. De er udstyret med keramiske kværne med 25 års garanti og koster 349,95 kr. pr. stk eller et sæt med to for 699,95 kr., Rosendahl.

kähler vase hammershøi min

© Kähler

Kähler-vase

Hammershøi-vasen fra Kähler i denne sarte og forårsfine mintgrønne farve er som skabt til påskebordet. Hammershøi-vasen fås i flere størrelser og koster fra 129,95 kr., Kähler.

Håndplukket til dig