Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Forny soveværelset

Vågn op med stil

© bobedre.dk

Vågn op med stil med uret fra Philips, der er lavet af bæredygtige bambustoppe og komponenter, der er under farvekontrol og har lavt strømforbrug i standby-tilstand samt automatisk lyssensor - så der spares energi hvert sekund. 449 kr., Philips.

Med sin hullede skærm

© bobedre.dk

Med sin hullede skærm kaster væglampen Perf fra Diesel/Foscarini både et stille blødt lys ud i rummet og fungerer samtidig som den perfekte læselampe. 2520 kr., CasaLab.

Morgenkåbe

© bobedre.dk

Morgenkåbe til de sløve weekendmorgener. 100 % bomuld. 179 kr., H&M Home.

Puder i uld

© bobedre.dk

Puder i uld der både støtter i nakken og pynter på sengen. 50 x 50 cm, 599 kr., Louise Roe.

Det smukke træbakkebord, Cappuccino

© bobedre.dk

Det smukke træbakkebord, Cappuccino gør morgenmad på sengen endnu bedre. Designet af Galli & Perico. L 70,5 x h 28,5 x d 38 cm, 2196 kr., Magis Danmark.

Talamo

© bobedre.dk

Talamo er en spritny seng fra italienske Zanotta. Den er designet af Damian Williamson, der sidste år designede sofaen William, som Talamo er i familie med. L 200 x b 180 x h 88 cm, fra 21.316 kr., Hultmann Interior.

Det fine klædeskab

© bobedre.dk

Det fine klædeskab har fronter i forskellige træsorter og er en del af Collect-serien fra tyske Schönbuch. H 180 x d 38 x b 77 cm, 39.650 kr., Design Ambassaden.

Sengetøj i bomuld

© bobedre.dk

Sengetøj i bomuld Serien Colour Block er designet af Scholten & Baijings og fås i farverne grøn, pink, rød og gul. 499 kr., Hay.

Relaterede Artikler