Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Solskin og lys til multirummet under taget

Ideerne til indretningen var sluppet op for foden af trappen til førstesalen i det gamle fiskerhus, og det store, fine værelse med egen altan stod ubrugt hen.

© Kim Ahm

Det unge læserpar havde fundet sig rigtigt godt til rette i det gamle fiskerhus fra 1881. Førstesalen var derimod aldrig rigtig kommet på plads, og det irriterede især, at det store værelse med egen altan stod ubrugt hen. Og da parret stod for at blive forældre, samtidig med at de ofte fik overnattende gæster, lå ideen om et kombineret gæste- og legeværelse lige for.

BO BEDREs indretningsekspert begyndte forvandlingen med at få malet alle lofterne hvide, så de reflekterer lyset, og rummet synes større, mens gulvet er blevet renset og behandlet med træolie for at få sin naturlige lød igen. Da altandøren er smal, er der blevet monteret et gardin på skinner, så det kan køres til side og ikke tager af dørpladsen. Gardinets grafiske huller lader samtidigt lyset trænge ind.

© Kim Ahm

1 weekend Farverigt familierum De skrå vægge tog en del af mulighederne for møblering – og slugte desuden meget af lyset, da de stod i mørkt træ. Alle knaster har derfor fået lakforsegler, og loftet er blevet grundet og malet to gange, så det nu reflekterer dagslyset.

© Kim Ahm

1 time - pladsbesparende gardin Skab en flot afskærmning med et gardinsystem, hvor tekstilets grafiske mønster lader lyset trænge ind. Systemet kører på skinner, så man kan trække det ud til hver side af væggen, og det dermed ikke tager plads fra den smalle altandør.

© Kim Ahm

1 dag - nye farver til madrasserne De gamle, brune madrasser har fa?et nyt betræk i gul og sort, der nemt kan tages af og vaskes. Gæstedynerne fungerer som rygpude rullet sammen i en enkel stofpose med gule elastikker omkring.

© Kim Ahm

1 weekend - lys, farver og funktioner De skrå vægge tog en del af mulighederne for møblering – og slugte desuden meget af lyset, da de stod i mørkt træ. Alle knaster har derfor fået lakforsegler, og loftet er blevet grundet og malet to gange, så det nu reflekterer dagslyset.

Relaterede Artikler