Rundt om sofaen

Når du indretter dit hjem, skal du ikke længere gå efter det homogene udtryk.

Mantó
© bobedre.dk

Mantó er i følge producenten Poltrona Frau en såkaldt haute-couture-sofa, der taler modeverdenens sprog. Sofaen er håndlavet i det blødeste læder eller tekstil og fås i et utal af farver. Endnu ikke prissat, Design Ambassaden.

Picnic
© bobedre.dk

Picnic fra den danske designduo GamFratesi er en fortolkning af det klassiske sybord. Man kan opbevare ting i det, og med håndtaget kan man flytte det derhen, hvor det skjulte indre skal bruges. Bordet er fremstillet i sortbejdset ask for Ligne Roset. 6999 kr., Høgh Møbler.

Floor
© bobedre.dk

Floor fra hollandske Montis er noget så enkelt, men lækkert som en gigantisk pude, man kan sidde eller ligge på. Fyldet former sig efter kroppen og betrækket er fremstillet i blød uld. Fås i flere mønstre og farver. 110 x 110 cm, 3380 kr., Witehauz.

Amanda
© bobedre.dk

Amanda Regulerbar hvilestol med øreklapper fra norske Brunstad. Den er designet af Helge Taraldsen. Fås med forskellige betræk fra 17.090 kr., Brunstad.

La Mise
© bobedre.dk

La Mise er en nyhed, der trækker tøjmode over i møbeldesign. Den har et afslappet look som en uformel kjole. Den er designet af italienske Luca Nichetto for Cassina. Endnu ikke prissat, Design Ambassaden.

Candy
© bobedre.dk

Candy er fremstillet af ståldragere, der normalt bruges i bygge-industrien til at forstærke cement. Her har designeren Sylvain Willenz i samarbejde med italienske Cappellini givet dem en helt ny identitet, som små borde i lækre, støvede farver. Fra 4000 kr., Design Ambassaden.

Wilmer
© bobedre.dk

Wilmer er en stol, der signalerer afslappende bølgegang. Med sine asymmetriske kurver tilbyder den et utal af siddestillinger. Designet af Stefan Borselius for Blå Station. Fra 11.875 kr., Niels Kilian.

Byobu
© bobedre.dk

Byobu er bygget op af et stel, der kan foldes ud som en japansk skillevæg. Bordet er designet af Nendo for italienske Moroso og fås også i en spisebordsversion. Endnu ikke prissat, CasaShop.