Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Milano 2010: Sofaer

Suita

© bobedre.dk

Suita er et kreativt sofasystem designet af Antonio Citterio for Vitra. Sofaen er grundlæggende klassisk, men enkelte elementer såsom integrerede borde, hovedgærder osv. kan sættes sammen på et utal af måder.

Bess

© bobedre.dk

Bess Sofa i tyndt, formspændt egetræsfinér er designet af Stefan Diez. Fås med hynde i tekstil eller læder. E15.

Charlie

© bobedre.dk

Charlie Sofa skabt af Peter Emrys-Robert for Driade. Charlie er et bud på en moderne chesterfield, hvor formerne er feminine.

Andersen Slim

© bobedre.dk

Andersen Slim Denne sofa er en del af Andersen-møbelserien fra Minotti. Serien, som rummer en seng samt en række sofaer, er designet af Rodolfo Dordoni.

Bebob

© bobedre.dk

Bebob Sofa fra Poltrona Frau er designet af Cini Boeri. Simple og behagelige former bygget op med blødt læder på et træstel og med fødder af stål.

Metropolitan

© bobedre.dk

Metropolitan Sofa der er elegant med sin enkle ramme i aluminium beklædt med træ eller læder. Den er designet af Jean-Marie Massaud for Poliform.

Boarding

© bobedre.dk

Boarding sofa designet af Patrick Norguet for Lapalma. Ekstrem enkelthed med en original stålstruktur kombineret med minimalistisk sæde og ryg med puder. Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Feel Good

© bobedre.dk

Feel Good navnet siger det hele, og Antonio Citterios serie, hvori denne sofa hører hjemme, er da også et studie i blødhed. Produceres af Flexform.

Chemise

© bobedre.dk

Chemise Sofa designet af Piero Lissoni for Living Divani. Chemise er en familie af sofaer og lænestole, hvor det komfortable og bløde har trukket det længste strå.

Bend Sofa

© bobedre.dk

Bend Sofa er en skulpturel sofa designet af spanske Patricia Urquiola, hvor elementerne bølger sig hen over gulvet. Produceret af B & B Italia.

Relaterede Artikler