Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Sådan boede Beyoncé efter Super Bowl showet

Kunne du tænke dig at se, hvordan man har råd til at overnatte, hvis man er popdronning og lige har optrådt for 100 millioner mennesker?

Beyoncé optrådte som bekendt til Super Bowl halftime showet i søndags. Det gjorde hun i stor stil i samarbejde med bandet Coldplay og sangeren Bruno Mars. Men når man ikke har travlt med at optræde for mere end 100 millioner mennesker, så skal man også have en seng at sove i, og det skal vi love for, at Beyoncé havde den aften.

Sangerinden havde nemlig lejet et hus til sig selv, sin mand Jay-Z og datteren Blue Ivy i Los Altos Hills, California for intet mindre end 65.000 kr pr. nat. For den slags penge får man fem soveværelser, fire badeværelser, pool, vinkælder, frugthave på taget og stort udendørs loungeområde med en fantastisk udsigt udover San Francisco. Derudover har huset et fuldt udstyret fitnesscenter og et gennemført sikkerhedssystem i alle rum samt i haven, så man kan sove trygt om natten.

Beyoncé nød opholdet så meget, at hun postede flere billeder af det flotte hus på både sin Instagram og Facebook.

Du kan også komme til at leje det hus, som Beyoncé har boet i. Det ligger nemlig på airbnb, men vi mistænker Beyoncé for at have fået lidt rabat, for os dødelige skal altså betale svimlende 200.000 kr. pr. overnatning.

Se billederne af det flotte hus nedenfor:

Relaterede Artikler