Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Sådan opbevarer du dine krydderurter med stil

Vi har fundet 5 inspirererende bud på, hvordan du kan opbevare dine krydderurter.

krydderurter opbevaring urter opbevaringsløsninger

© iStock

Hæng dine krydderurter op med trækasser

Giv plads til dine krydderurter med denne flotte løsning. Du skal bruge et metal-net, nogle læderremme og nogle trækasser i din foretrukne træsort.

Det grønne hjørne

Vil du skabe fokus på krydderurternes friske, grønne farve, kan du lade dem stå samlet med denne væg-løsning. Så kan du skabe et fint, grønt og indbydende hjørne i dit køkken.

Svævende urter på rad og række

Denne løsning er optimal for dig, der gerne vil skabe et overblik over dine mange krydderurter. Skab en svævende og luftig effekt ved at hænge træ-hylderne over jorden. Bruger du de samme krukker, gør du det nemmere for dig selv, for så skal du lave samme størrelse huller i alle træhylderne.

Krydderurter i niveauer

Skab niveauer af krydderurter med forskellige placeringer af metalstænger på din væg. På metalstængerne kan der hænge metalkroge, som skal holde urterne. Vil du have et mere romantisk end rustikt udtryk, kan du bruge krukker i pastelfarver som her.

Krydderurter i glas

Med denne løsning skal du bruge nogle træplader, hvor du installerer nogle holdere, der er stærke nok til, at de kan bære glas. Fyld glassene med dine krydderurter og hæng træpladerne op på væggen.

Relaterede Artikler