© Flemming Gernyx

Landsdækkende restaurantfestival bekæmper kræft med billig gourmetmad

Støt kampen mod kræft ved at spise fantastisk gourmetmad på nogle af landets bedste restauranter.

Gourmet med ren samvittighed

Inden længe kan du spise dig mæt i lækker gourmetmad til en billig penge og med rigtigt god samvittighed.

Kræftens Bekæmpelse har nemlig slået sig sammen med DinnerBooking og mere end 100 af landets bedste restaurant i ny restaurantfestival for at samle penge ind og støtte kampen mod kræft.

© Flemming Gernyx

Spis og støt

Festivalen hedder Spis & Støt, og her kan du vælge mellem menuer i tre prisklasser. For 250 kr. får du en 3-retters menu på en restaurant efter eget valg, og af det beløb går 40 kr. til Kræftens Bekæmpelses arbejde.

Pengene vil blive brugt på forskning i kræft, forebyggelse samt hjælp til patienter og pårørende.

”Kræft er en af de sygdomme, som flest mennesker dør af i Danmark, og vi bliver alle på et eller andet tidspunkt i livet berørt af den – enten som patient eller pårørende,” siger Lise Atzen Bjerregaard, eventchef i Kræftens Bekæmpelse.

”Derfor håber vi, at så mange danskere som muligt vil besøge restauranterne og nyde en dejlig middag samtidig med, at de støtter vores arbejde med at bekæmpe kræft.”

Gourmet og Michelin-oplevelse

Hvis du gerne vil støtte med et større beløb og samtidigt nyde en særligt god gourmetmiddag, kan du også købe billetter til 500 kr. og 750 kr.

For 500 kr. får du en lækker gourmetmenu, og for 750 kr. går turen til en Michelin-restaurant såsom Kokkeriet, 108 eller Marchal på Hotel d’Angleterre.

Festivalen ligger i år d. 3.-11. juni, og billetsalget er allerede gået i gang.

Billetter til Spis & Støt kan købes lige her.