Udtryksfuld belysning til væg og loft fra Jaime Hayon

Den produktive designer Jaime Hayon er opsat på at udforske nye udtryksfulde former og har blandt andet designet utallige møbler, belysning, accessories, keramik, sko og sin egen samling af ure. Med sin nye lampeserie Passepartout sætter han sammen med &tradition spot på udtryksfulde væg- og loftlamper.

”Som designer vil du normalt gerne have, at dine design bliver bemærket”, siger entusiastiske Jaime Hayon, der står bag &traditions nye væg- og loftlampe Passepartout. Netop væg- og loftlamper har det med at blive lidt kedelige og anonyme, men det gør Hayon og &tradition op med med lampeserien Passepartout. Den spanske designer har med serien ønsket at skabe alsidige lamper i dekorative design, som kan passe ind overalt – fra den smalle korridor til det hyggelige arbejdsmiljø.

Lampeserien findes i tre design med hver sin finish, som kan grupperes og sættes sammen på væg og loft på unikke måder, det passer til personlig indretningsstil og behov. Lamperne har indbygget LED-teknologi, der er energieffektiv, og som giver lys af høj kvalitet.

Passepartout kan blandt andet købes hos Lampemesteren, hvor de koster 2.295 kr.