Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Milano 2010: Lamper

Corona

© bobedre.dk

Corona er en smuk nyhed fra Established & Sons designet af Frank. Lampen er en hyldest til glødepæren, som snart er historie.

Perf

© bobedre.dk

Perf fra Diesel Successful Living er designet af Diesel Creative Team. Skærmen har små huller, der lader lyset bryde frem. Fås som bord-, gulv- eller væglampe.

Tua

© bobedre.dk

Tua er en lille bordlampe fra Foscarini. Den er skabt af Marco Zito, som har ladet sig inspirere af en hånd, der holder et lys i håndfladen.

YellowFin

© bobedre.dk

YellowFin i støbt aluminium/kulfiber og stål er designet til LED og kan pakkes væk i væggen. Den blev præsenteret af Danish Crafts i Milano. Design af Kasper Salto og Thomas Sigsgaard.

Kelvin

© bobedre.dk

Kelvin er en bordlampe specialdesignet til LED. Lampen er blevet til i et samarbejde mellem designerne Antonio Citterio og Toan Nguyen. Produceres af Flos.

Void Light

© bobedre.dk

Void Light er designet af britiske Tom Dixon. Den er en del af hans industrielle serie og et forsøg på at skabe den ultimative lyskilde. Fås i farverne sølv, guld og bronze.

Aplomp

© bobedre.dk

Aplomp fra Foscarini er designet af LucidiPevere Studio. Den er fremstillet i beton og gummi og sammensmelter derved lys og arkitektur.

Tool

© bobedre.dk

Tool er en lille serie spots fra Diesel/Foscarini, som hylder den industrielle æstetik. Fremstillet i gummi, metal og cement.

Lighthouse

© bobedre.dk

Lighthouse er et lysende fyr udført i solid marmor og skrøbeligt glas. Designet af Erwan og Ronan Bouroullec for Established & Sons.

Fold Up

© bobedre.dk

Fold Up er en lampeserie designet af Bertjan Pot for Moustache. Inspirationen er hentet fra film- og fotoudstyr. Fås som pendel, bord- og gulvlampe.

Orbis SL

© bobedre.dk

Orbis SL er designet af Herbert H. Schultes i 1994 og relanceret af producenten ClassiCon. Lampen har tre led, hvilket gør den meget fleksibel.

Circle Lamp

© bobedre.dk

Circle Lamp designet af Monica Förste for De Padova. Stander-lampen er inspireret af stilken fra en dunhammer kombineret med et stort, let blad, der skjuler lyskilden.

Håndplukket til dig