Milano 2010: Lamper

Corona

© bobedre.dk

Corona er en smuk nyhed fra Established & Sons designet af Frank. Lampen er en hyldest til glødepæren, som snart er historie.

Perf

© bobedre.dk

Perf fra Diesel Successful Living er designet af Diesel Creative Team. Skærmen har små huller, der lader lyset bryde frem. Fås som bord-, gulv- eller væglampe.

Tua

© bobedre.dk

Tua er en lille bordlampe fra Foscarini. Den er skabt af Marco Zito, som har ladet sig inspirere af en hånd, der holder et lys i håndfladen.

YellowFin

© bobedre.dk

YellowFin i støbt aluminium/kulfiber og stål er designet til LED og kan pakkes væk i væggen. Den blev præsenteret af Danish Crafts i Milano. Design af Kasper Salto og Thomas Sigsgaard.

Kelvin

© bobedre.dk

Kelvin er en bordlampe specialdesignet til LED. Lampen er blevet til i et samarbejde mellem designerne Antonio Citterio og Toan Nguyen. Produceres af Flos.

Void Light

© bobedre.dk

Void Light er designet af britiske Tom Dixon. Den er en del af hans industrielle serie og et forsøg på at skabe den ultimative lyskilde. Fås i farverne sølv, guld og bronze.

Aplomp

© bobedre.dk

Aplomp fra Foscarini er designet af LucidiPevere Studio. Den er fremstillet i beton og gummi og sammensmelter derved lys og arkitektur.

Tool

© bobedre.dk

Tool er en lille serie spots fra Diesel/Foscarini, som hylder den industrielle æstetik. Fremstillet i gummi, metal og cement.

Lighthouse

© bobedre.dk

Lighthouse er et lysende fyr udført i solid marmor og skrøbeligt glas. Designet af Erwan og Ronan Bouroullec for Established & Sons.

Fold Up

© bobedre.dk

Fold Up er en lampeserie designet af Bertjan Pot for Moustache. Inspirationen er hentet fra film- og fotoudstyr. Fås som pendel, bord- og gulvlampe.

Orbis SL

© bobedre.dk

Orbis SL er designet af Herbert H. Schultes i 1994 og relanceret af producenten ClassiCon. Lampen har tre led, hvilket gør den meget fleksibel.

Circle Lamp

© bobedre.dk

Circle Lamp designet af Monica Förste for De Padova. Stander-lampen er inspireret af stilken fra en dunhammer kombineret med et stort, let blad, der skjuler lyskilden.