Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Le klint

Sax-lampen

© bobedre.dk

Sax-lampen Design Erik Hansen, 1952, Le Klint.

Sort og hvidt

© bobedre.dk

Sort og hvidt Den klassiske væglampe designet af Erik Hansen i 1952 for danske Le Klint har hidtil kun kunnet fås i tre træsorter. Nu fås den for første gang i en sort- eller hvidlakeret udgave. 2595 kr., Le Klint.

All In-lamperne

© bobedre.dk

All In-lamperne er designet af Tine Mouritsen og består af et akrylrør med indbygget plissé. De blev lanceret i foråret som bordlamper, og nu er de kommet i en forvokset variant som gulvlamper. H 35 cm og h 60 cm til henholdsvis 2195 kr. og 2895 kr., Le Klint.

Hele lampen lyser

© bobedre.dk

Hele lampen lyser i designer Tine Mouritsens nye version af plisséskærmen, som hun har skabt for Le Klint. All In er håndfoldet og udført i acryl og plissé, h 28 cm, diam. 18 cm, 1995 kr., Le Klint.

Snowdrop

© bobedre.dk

Snowdrop Designet har Harrit-Sørensen + Samson (Thomas Harrit, Nicolai Sørensen og Kim Samson) stået for. Diam. 55 cm, h 150 cm, 4595 kr., Le Klint.

Cassiopeia

© bobedre.dk

Cassiopeia er en nyhed, der bygger på helt nye plissé-foldeteknikker. Den fås i to størrelser og er designet af Amanda Betz. Diam. 48/60 cm, 2195 kr./2495 kr., Le Klint.

Pendel, Joker

© bobedre.dk

Pendel, Joker i lakeret metal, b 50 x l 50 x h 25 cm, 995 kr. inkl. ophæng, Le Klint.

Standerlampe, Lounge

© bobedre.dk

Standerlampe, Lounge med håndfoldet skærm, designet af Nils Grunnet-Jensen, h 156 x d 32 cm, 3995 kr., Le Klint.

Le Klint Undercover

© bobedre.dk

Le Klint Undercover er kommet i en sjov version til børneværelset. Den viste hedder Fabeldyrene, men den fås også med tegnekit, så ungerne selv kan male den udskiftelige underskærm. Fås i small, medium og large. Fra 225 kr., Le Klint.

LED-lampe, Viper

© bobedre.dk

LED-lampe, Viper i læder eller filt, designet af Philip Bro Ludvigsen, fås tre str. og flere farver, 2595 kr. for str. medium, Le Klint.

Håndplukket til dig