Lamper ude og inde

Chilone Parete

© bobedre.dk

Chilone Parete Designet af Ernesto Gismondi for italienske Artemide. Fremstillet i aluminium, Artemide.

Lysende bolde

© bobedre.dk

Lysende bolde Lysende bolde designet af Annette Lund Andersen. Lampen står på et spyd, som får den til at se svævende ud. Lampen udnytter LED-teknologi, der bruger bare 2 W i timen. Diameter 30 cm, fra 1599 kr., Eventyrhaver.dk.

Mora

© bobedre.dk

Mora fra spanske Vondom er designet af Javier Mariscal. Lyset er stemningsfuldt, og lampen er forsynet med et håndtag, så den kan hænges op. H 58 cm eller 103 cm. Fra 2212 kr., Conceptlight.

Belvedere

© bobedre.dk

Belvedere er designet af Antonio Citterio og Toan Nguyen for italienske Flos. Med sin organiske form falder lampen i med naturen. Fremstillet i pulverlakeret aluminium. H 90 cm. Med LED, 7063 kr., Flos.

Solig

© bobedre.dk

Solig er en nyhed fra Ikea. Den lille bordlampe til terrassen er solcelledrevet og fås i rød, hvid eller sort. 199 kr., IKEA.

Plissé

© bobedre.dk

Plissé fra Luceplan i ny sort variant designet af dansk- franske Inga Sempé. Plissé er justerbar og kan strække sig fra 60 til 160 cm i længden, hvilket gør den ideel til både det korte og det lange bord. 8800 kr., Luceplan.

Tom Rossau

© bobedre.dk

Tom Rossau er kendt for sine skulpturelle lamper i finér. Det nyeste skud på den stamme er en klassisk arkitektlampe i birketræ, hvor skærmen giver lyset en varm glød. 5990 kr., Tom Rossau.

Air

© bobedre.dk

Air er navnet på en ny bord-lampe fra spanske Lzf. Designet har Ray Power stået bag, og Air består af ét stykke tyndt, foldet finér. Fås i otte farver. 1750 kr., Designstation.

Jetzt

© bobedre.dk

Jetzt er designet af Axel Schmid for Ingo Maurer. Lampen minder om et trebenet dyr og er fremstillet i aluminium. Fås i blå, sort og orange. H 35 cm, 3250 kr., SuperStudio.

Sinus 440

© bobedre.dk

Sinus 440 er designet af Piet Hein. Den stilfulde bordlampe har tre ben krydret med en fræk rød ledning. 9995 kr., Piet Hein.

Relaterede Artikler