Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Lamper ude og inde

Chilone Parete

© bobedre.dk

Chilone Parete Designet af Ernesto Gismondi for italienske Artemide. Fremstillet i aluminium, Artemide.

Lysende bolde

© bobedre.dk

Lysende bolde Lysende bolde designet af Annette Lund Andersen. Lampen står på et spyd, som får den til at se svævende ud. Lampen udnytter LED-teknologi, der bruger bare 2 W i timen. Diameter 30 cm, fra 1599 kr., Eventyrhaver.dk.

Mora

© bobedre.dk

Mora fra spanske Vondom er designet af Javier Mariscal. Lyset er stemningsfuldt, og lampen er forsynet med et håndtag, så den kan hænges op. H 58 cm eller 103 cm. Fra 2212 kr., Conceptlight.

Belvedere

© bobedre.dk

Belvedere er designet af Antonio Citterio og Toan Nguyen for italienske Flos. Med sin organiske form falder lampen i med naturen. Fremstillet i pulverlakeret aluminium. H 90 cm. Med LED, 7063 kr., Flos.

Solig

© bobedre.dk

Solig er en nyhed fra Ikea. Den lille bordlampe til terrassen er solcelledrevet og fås i rød, hvid eller sort. 199 kr., IKEA.

Plissé

© bobedre.dk

Plissé fra Luceplan i ny sort variant designet af dansk- franske Inga Sempé. Plissé er justerbar og kan strække sig fra 60 til 160 cm i længden, hvilket gør den ideel til både det korte og det lange bord. 8800 kr., Luceplan.

Tom Rossau

© bobedre.dk

Tom Rossau er kendt for sine skulpturelle lamper i finér. Det nyeste skud på den stamme er en klassisk arkitektlampe i birketræ, hvor skærmen giver lyset en varm glød. 5990 kr., Tom Rossau.

Air

© bobedre.dk

Air er navnet på en ny bord-lampe fra spanske Lzf. Designet har Ray Power stået bag, og Air består af ét stykke tyndt, foldet finér. Fås i otte farver. 1750 kr., Designstation.

Jetzt

© bobedre.dk

Jetzt er designet af Axel Schmid for Ingo Maurer. Lampen minder om et trebenet dyr og er fremstillet i aluminium. Fås i blå, sort og orange. H 35 cm, 3250 kr., SuperStudio.

Sinus 440

© bobedre.dk

Sinus 440 er designet af Piet Hein. Den stilfulde bordlampe har tre ben krydret med en fræk rød ledning. 9995 kr., Piet Hein.