Lampefeber

Vi har lampefeber og har derfor fundet 10 forskellige pendler, som kan pryde ethvert hjem.

Flowerpot VP1

Den velkendte Flowerpot VP1 er designet af Verner Panton i 1968. Lampen er her fremstillet i kobberlakeret stål. Lampen har en diameter på 23 cm. 1.995 kr., &tradition.

IceFox
Denne lampe giver referencer til den klassiske værkstedslampe.Den har et organisk og enkelt udtryk. Icefox pendlen er designet af Nicholai Wiig Hansen. IceFox er fremstillet i optrukket aluminium. Lampen har en diameter på 26 cm. 1.995 kr., Lightyears.
Fun 11DM

Finurlig pendel med fem ringe og perlemorsskaller. Fun er designet af Verner Panton i 1964, men lampens design og udtryk holder endnu. Lampen har en diameter på 70 cm. 9.995 kr., Verner Panton.

GM 30

Skøn pendel designet af Grethe Meyer. Lampen har et indstrielt og enkelt udtryk. Den er fremstillet i lakeret stål, og måler 30 cm i diameter. 1.995 kr., Menu.

Mega Bulb

Fin pendel, som giver masser af lys til rummet.

Denne pendel er designet af Sofie Refer. Den er fremstillet i mundblæst, sølvfarvet glas og sort ledning med porcelænsfatning. Mega Bulb har en diameter på 18 cm. 1.295 kr., &tradition.

Mhy

Enkel og organisk pendel i lakeret aluminium. Mhy er designet af Norway Says. Lampen måler 20 cm i diameter. 995 kr., Muuto.

Etch pendel
Etch pendel, som er designet af Tom Dixon, har et grafisk udtryk, da den er fremstillet af laserskårede perforerede messingplader, der danner en unik prismeform. Lampen har en diameter på 30 cm. 3.950 kr., Tom Dixon Design Studio.
PH Koglen

Den velkendte PH Koglen er designet af Poul Henningsen. Den er volumiøs og luksuriøs.

PH Koglen er fremstillet i hvid stål og stil i højglansforkromet stål. Lampen har en diameter på 48 cm. 47.995 kr., Louis Poulsen.

Ronde

Ronde pendel er designet af Oliver Schick i 2013. Lampen er fremstillet i pulverlakeret aluminium. Ronde har en diameter på 20 cm. 1.595 kr., Gubi.

Turbo pendel

Fin pendel designet af Louis Weisdorf i 1965. Lampen har et futuristisk udtryk. Turbo er fremstillet i lakeret aluminium, og har en diameter på 36 cm. 3.695 kr., Gubi.