Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Karakterfuld bordlampe med høj hyggefaktor

Kalenderen melder om efterår, og det er tid til at rykke indenfor og fylde boligen med hyggelig belysning. New Works’ bordlampe Karl-Johan er en af efterårets lækre must-haves.

Som navnet antyder, er formen på en svamp den direkte inspirationskilde til New Works’ bordlampe Karl-Johan. Den organiske lampe er skabt i kontrastmaterialer, hvor sort marmor udgør en cool, solid base, og glas udgør lampens skærm.

Enkelhed er centralt for designer Signe Hytte, der samtidig har øje for de lækre detaljer, der giver hendes produkter kant og karakter. Her har hun eksempelvis brugt en særlig type sort marmor med hvide årer, og det giver lampen et langt mere unikt udtryk. Hun har derudover valgt røget glas til lampen, der giver et lækkert behageligt lys, som er perfekt til de hyggelige efterårs- og vintermåneder.

Læs mere om den karakterfulde bordlampe hos Designfund.

Relaterede Artikler