Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Energirigtigt lys

Treis

© bobedre.dk

Treis er designet af Benjamin Hubert fra italienske Kundalini. Lampen bruger bare 12 watt og er inspireret af klassiske pakhuslamper. Diam. 50 cm, 3499 kr., Lampefeber.

Juicy

© bobedre.dk

Juicy er designet af Kasper Salto og Thomas Sigsgaard. Det er en energivenlig lampe med et varmt og koncentreret, men ikke-blændende lys. Diam. 43,5 cm, 2995 kr., LightYears.

Kelvin T LED

© bobedre.dk

Kelvin T LED er en enkel skrivebordslampe skabt af Antonio Citterio for italienske Flos. De 30 små LED-dioder bruger tilsammen bare 8 watt. H 46,7 til ca. 100 cm, 2860 kr., Flos.

Nano II

© bobedre.dk

Nano II er en helt ny lampe fra danske Asger BC Lys. Den er meget energibesparende og bruger bare 2 til 4 watt pr. m². Lampen udnytter fx en særlig nanoteknologi, som lader lyset strømme igennem uden tab af lysstyrke. 3746 kr., Asger BC Lys.

Pétale

© bobedre.dk

Pétale er en svævende lysskulptur skabt af franske Odile Decq. Lampen er fremstillet af et særligt lysabsorberende materiale med indbygget LED-teknologi. B 137 cm, Luceplan.

Lotek

© bobedre.dk

Lotek er en nyhed fra italienske Artemide. Den er designet af Javier Mariscal og er fremstillet i stål og aluminium. Lampen udnytter den nyeste LED-teknologi. Fås i sort, hvid eller sort med røde og gule detaljer. H 62 cm, 3879 kr., Artemide.

Relaterede Artikler