Energirigtigt lys

Treis

© bobedre.dk

Treis er designet af Benjamin Hubert fra italienske Kundalini. Lampen bruger bare 12 watt og er inspireret af klassiske pakhuslamper. Diam. 50 cm, 3499 kr., Lampefeber.

Juicy

© bobedre.dk

Juicy er designet af Kasper Salto og Thomas Sigsgaard. Det er en energivenlig lampe med et varmt og koncentreret, men ikke-blændende lys. Diam. 43,5 cm, 2995 kr., LightYears.

Kelvin T LED

© bobedre.dk

Kelvin T LED er en enkel skrivebordslampe skabt af Antonio Citterio for italienske Flos. De 30 små LED-dioder bruger tilsammen bare 8 watt. H 46,7 til ca. 100 cm, 2860 kr., Flos.

Nano II

© bobedre.dk

Nano II er en helt ny lampe fra danske Asger BC Lys. Den er meget energibesparende og bruger bare 2 til 4 watt pr. m². Lampen udnytter fx en særlig nanoteknologi, som lader lyset strømme igennem uden tab af lysstyrke. 3746 kr., Asger BC Lys.

Pétale

© bobedre.dk

Pétale er en svævende lysskulptur skabt af franske Odile Decq. Lampen er fremstillet af et særligt lysabsorberende materiale med indbygget LED-teknologi. B 137 cm, Luceplan.

Lotek

© bobedre.dk

Lotek er en nyhed fra italienske Artemide. Den er designet af Javier Mariscal og er fremstillet i stål og aluminium. Lampen udnytter den nyeste LED-teknologi. Fås i sort, hvid eller sort med røde og gule detaljer. H 62 cm, 3879 kr., Artemide.

Relaterede Artikler