©

Dekorativ lampeserie

Normann Copenhagen lancerer en dekorativ lampeserie, hvor to naturmaterialer møder hinanden i et elegant sammenspil.

Danske Simon Legald har designet en hi-fi inspireret lampeserie for Normann Copenhagen. Serien hedder ”Amp” og består af en bordlampe og to pendler.

Ideen til lampens form opstod en dag, hvor Simon Legald gik og restaurerede en gammel radio fra 1960'erne. I sin søgen efter reservedele til radioen, blev han fanget af den glød som udsendes i rørforstærkeren. Lampens ovale form og skæret i pæren, er en åbenlys reference hertil.

Amp er kendetegnet ved sine kvalitetsmaterialer i glas og marmor. Der er en interessant spænding mellem de to naturmaterialer. Når de to naturmaterialer - glas og marmor - sammensættes, skabes en kontrast mellem det transparente, lette glas og det massive, tunge marmor. Det giver på én og samme tid et raffineret og enkelt udtryk, som giver en visuel skrøbelighed til Amp.

Lampeseriens proportioner er nøje formgivet, og det er ikke tilfældigt, at de to pendler har en mindre marmorfatning end marmorbasen på bordlampen; dette er for at understrege deres funktion.

Amp fås i guld- eller røgfarvet. Lampen fås med en fatning eller base i en dyb sort marmor eller en glamourøs jadegrøn, der understreger den naturlige elegance i materialet.

Amp bordlampe: H: 26,5 x Ø: 14 cm koster 1.499, kr.
Amp lampe small: H: 17 x Ø: 14 cm koster 799 kr.
Amp lampe large: H: 26 x Ø: 11,2 cm koster 799 kr.

Alle priser er vejledende.