Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

15 lamper til bordet

Glaze

© bobedre.dk

Glaze – glaserede, farvestrålende keramiklamper designet af Anders Ruhwald for Established & Sons. Fra 7500 kr., Frama.

Piani

© bobedre.dk

Piani er en enkel bordlampe, der trækker tråde tilbage til 1960erne. Fås i træ, sten eller plast. Den er designet af Ronan og Erwan Bouroullec. H 20 cm, fra 1750 kr., Flos.

Vol

© bobedre.dk

Vol er en ny serie lamper udført i mundblæst glas fra spanske Vibia. De er designet af trioen Liévore, Altherr og Molina og fås i to størrelser - h 47 cm/63 cm, 6995 kr./9165 kr., Conceptlight.

Lean

© bobedre.dk

Lean er fremstillet i jern, med et hulrum, der kan bruges til blyanter. Designet af Tom Dixon. H 42 cm, 2300 kr., Cph Square.

Numen

© bobedre.dk

Numen er en ny bordlampe i silikone. Fås i lime, hvid og orange. H 26 cm, 599 kr., Ilva.

Flax-bordlampe

© bobedre.dk

Flax-bordlampe designet af Henrik Pedersen. H 45 cm, 1499 kr., Bolia.

Naturi

© bobedre.dk

Naturi er bygget op af rene trærester, der er limet sammen, pudset og formet med skærm i hør. H 70 cm, 1145 kr., DesignMaid.

Birdie Busch

© bobedre.dk

Birdie Busch er seneste skud på stammen af birdie-familien, hvor pærerne flyver ved hjælp af gåsefjer. H 90 cm, 10.999 kr., Designdelicatessen.

Eyes

© bobedre.dk

Eyes er en intelligent LED-lampe med touch-lysstyring, som selv husker seneste indstilling. H 45 cm, 6298 kr., Jacobsen Møbelagentur.

Duii

© bobedre.dk

Duii er fra Diesel with Foscarini og er inspireret af Anders Ands nevøer Rip, Rap og Rup. Den sjove arbejdslampe er ekstrem fleksibel og fås i de to viste farver. H 54 cm, 2990 kr., CasaLab.

Cobra-lampen

© bobedre.dk

Cobra-lampen er oprindelig designet i 1950 af Greta M. Grossman, men produceres i dag af danske GUBI. H 34,5 cm, 2595 kr., GUBI.

Lotek

© bobedre.dk

Lotek er en nærmest Bauhaus-inspireret LED-arbejdslampe designet af Javier Mariscal. Fremstillet i stål og aluminium. Fås også i helt sort og helt hvid. H 62 cm, 3879 kr., Artemide.

Van Severen

© bobedre.dk

Van Severen er designet af afdøde Maarten Van Severen. Den ekstremt enkle grafiske lampe er elegant og gemmer på den nyeste LED-teknologi. Den er produceret af svenske Wästberg. Wästberg.com.

Kusamono

© bobedre.dk

Kusamono fra franske Ligne Roset er designet af Florent Coirier. Bordlampen er hele 78 cm bred og 61 cm høj, så den kaster uden problemer lys på hele arbejdsbordet. 2547 kr., Høgh Møbler.

Lab Light

© bobedre.dk

Lab Light er en nyhed fra danske Karakter. Den er designet af sydafrikanske Andrea Kleinloog fra Anatomy Design. Base i porcelæn, stang i sort stål og messing-skærm. H 70 cm, 4695 kr., Platform CPH.

Håndplukket til dig