Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

10 flotte læselamper til soveværelset

Læselamper ved sengen er for mange en nødvendighed, men de giver også et flot finish til soveværelset.

© Normann Copenhagen

I pulverlakeret stål og ask pynter den minimalistiske væglampe fra Normann Copenhagen flot ved siden af sengen. Videre kan man rotere skærmen, hvilket gør det muligt at skifte mellem at bruge den som læselampe og atmosfære lys.

Rise væglampe, 699 kr., Normann Copenhagen. Findes i 5 forskellige farver.

© Hey There Hi

Hey There Hi har lavet et flot og skulpturelt bud på en væglampe, som vil passe fint ind i de fleste skandinaviske soveværelser.

Forty væglampe, 1499 kr., Hey There Hi.

© Frama

En bordlampe på sengebordet er en mindre "permanent" løsning på manglende belysning. I rustikt design er denne bronze-farvede fatning et godt bud på en moderne læselampe til soveværelset.

E27 bordlampe, 600 kr., Frama.

© House Doctor

Rolige farver er skønne at dekorere soveværelset med, og i stringent og moderne design er væglampen fra House Doctor et lækkert bud på din nye læselampe.

Game væglampe, House Doctor.

© Le Klint

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal have en bordlampe eller væglampe til soveværelset, så er denne fra Le Klint perfekt til dig – den kan nemlig bruges til begge dele. Så kan du prøve dig frem.

Carronade, 3995 kr., Le Klint.

© Ikea

Med et industrielt look egner disse væglamper sig flot til soveværelset indrettet i den skandinaviske, minimalistiske stil.

Hektar væglampe, 119 kr., Ikea.

© Frandsen

Væglampen fra Frandsen er indbygget i et natbord – som ydermere har indbygget USB-stik, så man nemt kan oplade sin telefon eller tablet natten over.

Ball væglampe, Frandsen. Forhandles til 1495 kr. hos Salling.

© Menu

Væglampen fra Menu stråler af elegance, og i fire forskellige farver burde det være muligt at finde en, som passede ind i dit soveværelse.

Tribeca væglampe, Menu.

© Fritz Hansen

Med væglampen fra Fritz Hansen har du mulighed for at dæmpe lyset efter behov. Og med de bevægelige led er den perfekt egnet som læselys ved sengen.

AQ01, 2815 kr., Fritz Hansen.

© &Tradition

Med en lampe designet af Arne Jacobsen går man aldrig galt i byen – og Bellevue væglampen er ikke nogen undtagelse.

Bellevue, &tradition.

Relaterede Artikler