©

Fremtidens danske klassiker

Se hvilket design I har kåret til at være fremtidens danske klassiker og som løber med designprisen Lauritz likes her.

Danmark er kendt over hele verden for fantastisk design, for verdens måske mest interessante møbelhistorie i midten af 1900-tallet og for høj håndværksmæssig kvalitet og kompromisløshed, når det gælder materialer og formgivning. Fokus har dog ændret sig efter årtusindskiftet, nye designvisioner og nye materialer er kommet til, ligesom bæredygtighed er blevet en afgørende faktor. Dansk design er stadig med i frontlinien og skaber overskrifter i designverdenen.
Derfor har BO BEDRE, Bolig Magasinet og Lauritz.com besluttet sig for sammen at introducere en særlig designpris, Lauritz Likes. Prisen præmierer nutidigt design, som på lancceringstidspunktet var modigt og opsigtsvækkende, som siden er synligt distribueret blandt forbrugerne, og som vi spår et langt liv fremover på auktion som en af fremtidens designklassikere.

Vi har sammen gennemgået design af danske designere og formgivere og fra danske producenter fra de sidste 10-15 år og har skabt en short list med tre udvalgte bud på fremtidens danske klassiker, som l brugere har kåret vinderen af.

Med 47 % af stemmerne, har brugerne talt. Vinderen af den ærefulde titel er Rex stolen designet af Christina Strand og produceret af Fredericia Furniture. Stort tillykke!