Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Rundt om arbejdsbordet

Nu handler det om miks og match, nyt sammen med gammelt.

A simple desk

© bobedre.dk

A simple desk er skabt af den unge designer Laura Faurschou og tænkt som et lille praktisk arbejdsbord til hjemmet. Bordet har ben i asketræ, en plade i MDF og en hylde-konstruktion i lakeret stål. Endnu ikke prissat, Faurschou.

Sezz, Emeco

© bobedre.dk

Sezz, Emeco er fremstillet i aluminium af den amerikanske producent Emeco. Den er designet af franske Christophe Pillet. Der findes forskellige stole i serien fx denne kontorstol med hævefunktion. Fra 8470 kr., Emeco.

Tom & Jerry

© bobedre.dk

Tom & Jerry er en nyfortolkning af den klassiske værkstedsskammel, hvor hævefunktionen består af et stort gevind. Den er skabt af Konstantin Grcic og fremstillet i birketræ og plast. H 70 til 86 cm, 3779,95 kr., Magis.

Luc

© bobedre.dk

Luc er en serie kommoder designet af Broberg & Ridderstråle for svenske Asplund. Træ med farvede metalben og en displaytop med glasplade. H 170 x b 160 cm, 19.750 kr., Fiorini Trading.

Corona

© bobedre.dk

Corona er blevet en af dansk møbeldesigns største klassikere gennem historien. Nu har den fået et facelift og fås i en række frække farvekombinationer. Fra 22.500 kr., Erik Jørgensen.

Daybed

© bobedre.dk

Daybed Professor Ole Wanscher har skabt denne enkle, nordiske daybed, som fås med stel i enten eg eller valnød og betræk i tekstil eller læder. Den koster fra 18.800 kr., PJ Furniture.

Chair, Ikea

© bobedre.dk

Chair, Ikea fra Ikeas nye PS-kollektion. Den er fremstillet i et kompositmateriale, der er en blanding af træ og plast, hvilket giver stolen en helt særlig overfladestruktur. Den er designet af Marcus Arvonen. Fås i sort og rød, 349 kr., Ikea.

Relaterede Artikler