Rundt om arbejdsbordet

Nu handler det om miks og match, nyt sammen med gammelt.

A simple desk
© bobedre.dk

A simple desk er skabt af den unge designer Laura Faurschou og tænkt som et lille praktisk arbejdsbord til hjemmet. Bordet har ben i asketræ, en plade i MDF og en hylde-konstruktion i lakeret stål. Endnu ikke prissat, Faurschou.

Sezz, Emeco
© bobedre.dk

Sezz, Emeco er fremstillet i aluminium af den amerikanske producent Emeco. Den er designet af franske Christophe Pillet. Der findes forskellige stole i serien fx denne kontorstol med hævefunktion. Fra 8470 kr., Emeco.

Tom & Jerry
© bobedre.dk

Tom & Jerry er en nyfortolkning af den klassiske værkstedsskammel, hvor hævefunktionen består af et stort gevind. Den er skabt af Konstantin Grcic og fremstillet i birketræ og plast. H 70 til 86 cm, 3779,95 kr., Magis.

Luc
© bobedre.dk

Luc er en serie kommoder designet af Broberg & Ridderstråle for svenske Asplund. Træ med farvede metalben og en displaytop med glasplade. H 170 x b 160 cm, 19.750 kr., Fiorini Trading.

Corona
© bobedre.dk

Corona er blevet en af dansk møbeldesigns største klassikere gennem historien. Nu har den fået et facelift og fås i en række frække farvekombinationer. Fra 22.500 kr., Erik Jørgensen.

Daybed
© bobedre.dk

Daybed Professor Ole Wanscher har skabt denne enkle, nordiske daybed, som fås med stel i enten eg eller valnød og betræk i tekstil eller læder. Den koster fra 18.800 kr., PJ Furniture.

Chair, Ikea
© bobedre.dk

Chair, Ikea fra Ikeas nye PS-kollektion. Den er fremstillet i et kompositmateriale, der er en blanding af træ og plast, hvilket giver stolen en helt særlig overfladestruktur. Den er designet af Marcus Arvonen. Fås i sort og rød, 349 kr., Ikea.