Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Lejlighedens største udfordring

BO BEDREs ekspert måtte tilkaldes, da parret nåede til deres nye lejligheds fælles kontor. Et rodet og atmosfæreløst rum fik orden, karakter og en masse kreative løsninger.

© Kim Ahm

Det seneste år har denne lejligheds ejere ført et adskilt liv med et langdistanceforhold, hvor den ene part boede i Stockholm og den anden i København.

Længe ventet kom tiden, hvor de sammen skulle skabe et fælles hjem i det københavnske. Parrets eneste indretningsmæssige udfordring i lejligheden kom, da de skulle indrette fælles kontor.

BO BEDREs ekspert blev bedt om at hjælpe parret med at forvandle kontoret til et fælles, funktionelt arbejdsrum med atmosfære og personlighed. Parrets stil i resten af lejligheden kan beskrives med kodeordene: råt, natur og feminin boheme.

Den stil er blandt andet ført videre ved, at der er skabt kontraster mellem tunge og lette elementer i rummet. Til rummet er der brugt visuelt tunge elementer såsom betonbordet, sort læder på barstolene, sorte kontorting samt den sorte lampe. Som kontrast er der bevidst lette elementer til at skabe modspil.

© Kim Ahm

Før Værelset var i pæn stand og nymalet, men rummet havde endnu ikke fundet sin sjæl.

© Kim Ahm

1 weekend - fra 1 til 2 pladser Betonbordpladen er så stor, at der uden problemer er plads til to arbejdende personer. Soklen til betonbordet er to gamle højttalere, der ikke er i brug som lydgivere mere. Derfor er de blevet dekoreret med tapet, der er limet på.

© Kim Ahm

En lille detalje På plexiglaspladens underside er der klæbet små transparente afstandsstykker, så man kan lægge små huskesedler eller andet under pladen.

© Kim Ahm

1 dag - dekorativ plexiglastavle Hvis man har muligheden for at have en stor tavle, er denne løsning perfekt, da den ud over at være praktisk også er enormt dekorativ. Pladen har fået fræset riller i kanten, så elastikkerne bliver holdt på plads, efter at de er viklet på kryds og tværs af hinanden.

© Kim Ahm

1 time - blomstrende bogkasser Man kan enkelt og nemt dekorere sine bogkasser med flot tapet, der er skåret til og limet på i bunden af hvert rum.

Håndplukket til dig