Køkkenets forkæmper mod madspild

Annonce: Mindre madspild, billigere el-regning & nylavet danskvand. Samsung har udviklet et køleskab, der kan give hjemmet det hele.

Køkkenet har gennem de seneste årtier udgjort hjertet i det moderne hjem, hvor familien og venner samles for at spise, hygge eller tale sammen. Men køkkenet tjener til endnu mere, for det er også her, at vi nemt og stilfuldt kan skabe rammerne om en mere bevidst tilgang til en sundere og miljørigtig livsstil.
Uden at gå på kompromis med kvalitet eller komfort vel at mærke, hvilket Samsungs køle- og fryseskab French Door RF24H både i design og funktionalitet udstråler. Det er del af Samsungs innovative køkkenserie Chef Collection og rummer i et tidsløst rustfrit stål design 495 liter og mere end fem forskellige funktioner samlet i ét.

Mindre madspild Da det står højt på mange familiers ønskeliste at mindske det daglige madspild, er French Door køleskabet indrettet med flere funktioner, der hjælper til i den mission. Det åbnes med to store dobbeltdøre, der giver et hurtigt overblik over, hvad der er i køleskabet. Også fryseren er inddelt i niveauer, så intet gemmes eller glemmes inde i dybet.

Læs også: Sådan får du orden i dit køleskab

En såkaldt Twin Cooling Plus-teknologi - to separate køleluftventiler - sikrer desuden, at madvarerne i køleskabet og fryseren nedkøles uafhængigt af hinanden. Det betyder, at temperaturen og luftfugtigheden er optimal begge steder, så maden holder sig længere - og der ikke kommer rimfrost i jordbærisen. Der overføres heller ingen lugt mellem køleskabet og fryseren.
Det er altså ikke længere afgørende, om man lægger sit kød eller grøntsager øverst eller nederst, da temperaturen er ensartet i hele køleskabet, hvilket kun gør madspild nemmere at mindske, fordi man ikke først behøver at sætte sig ind i hver enkelt madvares kuldefølsomhed.
Desuden har køleskabet en ekstra skuffe, Cool Select Zone-skuffen - mellem køleskabet og fryseren, hvor man selv kan indstille temperaturen til plus-eller minusgrader alt efter, om man hurtigt vil nedkøle en drink eller optø mad.

Billigt boblevand og is Selv om det måske umiddelbart virker som luksus, at køleskabet på døren har en indbygget dispenser til vand tilsat kulsyre, der på få øjeblikke kan lave lækker, boblende danskvand, så er det faktisk både billigere og lettere end at købe vand på en flaske.
Og hvis boblevandet ikke er koldt nok, er der også altid plads til at fryse is, for den indbyggede ismaskine er placeret i venstre hjørne af køleskabet og kan - trods sin beskedne størrelse - producere 2,3 kg is om dagen.