Smart køkkentilbehør

Køkkenet er blevet hjemmets hjerte, og derfor har vi samlet inspiration til multifunktionelt, moderne og uundværligt køkkentilbehør.

Skærebræt

Smukt egetræs skærebræt med rustik læderrem. Brættet er 100% dansk produceret, og måler 15 cm x 30 cm. Foruden at brættet kan bruges som skærebræt, kan det også anvendes til servering af tapas eller fine kager. 199,95 kr., Louise Smærup.

Grydelapper

Grydelapper fremstillet i 100% læder. Ikke alene er de funktionelle, de er også flotte og ekskulsive at se på. Den skrå åbning sikrer et bedre greb om de varme ting.

Sælges i et sæt á 2. 135 kr., House Doctor.

Kasserolle

Kasserollen er fra M'180-serien. Kasserollen er støbt i aluminium og har en Thermolon nonstick-belægning. Den har et elegant design med hvid yderside og mørkegrå inderside.

Kasserollen måler 16 cm, og kan rumme 1,4 liter. Velegnet til induktionskomfurer men kan også anvendes på gas- og glaskeramiskkomfur. 799 kr., Mauviel.

Krydderier

Lækre og dekorative krydderier i reagensglas. Fås i flere forskellige varianter.

Sælges enkelvis. 19,95 kr., Nicolas Vahé.

Køkkenmaskine

Køkkenets mest uundværlige genstand! Til maskinen medfølger piskeris, dejkrog, fladt piskeris og en 4.8 liter skål.

Køkkenmaskinen har en støjsvag motor med markedets bedste sejtræk. Den har 10 hastigheder og bruger altid fuld effekt. Der gives garanti på 5 år. Denne maskine har krom overflade. 7.999 kr., KitchenAid

Dyb tallerken

Denne dybe tallerken i Blå Mega Mussel kan anvendes som morgenmadsskål eller til suppe. Tallerknen kan også bruges som serveringsskål. Måler 17 cm. 499 kr., Royal Copenhagen.

Køkkenkniv

Smuk køkkenkniv med egetræsholder fra Barbry-serien. Kniven er fremstillet i blankt rustfrit stål og sammen med knivholderen har den et nordisk og elegant udtryk, som vil pryde ethvert køkken. 699 kr., Georg Jensen.

Marmorplade

6-kantet marmorplade med flere brugsmuligheder. Kan både anvendes som bakke, som underlag til lysestager eller små vaser, eller kan bruges til servering. Måler 25 cm x 25 cm. 229,95 kr., Bloomingville.

Dækkeservietter

Silikone dækkeservietter i koksgrå og hvid med flot grafisk mønster. Nemme at rengøre. Måler 45 cm x 35 cm.

Sælges i et sæt á 2. 179,95 kr., OYOY.

Brødkasse

Stilfuld brødkasse fra RIG-TIG-serien. Brødkassen er fremstillet i melamin. Låget fungerer ikke kun som låg, men også som skærebræt. 349 kr., Stelton.