Skønne julekøkkener

Vi har samlet 4 skønne køkkener, hvor der er pyntet op til årets hyggeligste højtid: jul.

Rustikt julekøkken
© Lise & Kristian Septimus Krogh

Dette køkken har hjemme hos Lotte Minch. Huset er udstyret med både et grovkøkken og et stort spisekøkken. Lotte Minch nyder at lave mad og beskæftiger sig professionelt med køkkenindretning, så hun har selv stået for udformingen af sit eget store landkøkken. Køkkenet har et rustikt og personligt udtryk.

Her kan du læse hele julereportagen Jul på landet af Lise & Kristian Septimus Krogh.

Kontrastfuldt køkken
© Christina Kayser Onsgaard

Køkkenet har hjemme hos Annemette Kofoed i Charlottenlund. Køkkenet fra 30’erne er blevet udskiftet, og er nu Annemettes yndlingsrum. Det er her, der bages, steges og koges til jul. Køkkenet er praktisk og skønt, og fyldt med gode kontraster.

Her kan du læse hele julereportagen Højtid i et funkishjem af Lene Samsø.

Klar til jul
© Pernille Kaalund

Dette køkken har hjemme hos Jesper Stieler. Julen præger det skønne køkken, hvor pejsen som regel er tændt og godterne står klar. Den store adventskrans har sin faste plads midt på bordet. Køkkenet er indrettet af Karen Wellendorf fra køkkenfirmaet Funktion i Hellerup.

Her kan du læse hele julereportagen Jul i en kunstsamlers hjem Lotte Moliin.

Uhøjtideligt julekøkken
© Jesper Ray

Køkkenet har hjemme hos Malou Karberg, hendes mand Peter Simonsen og deres børn. Køkkenet er fra Simonsen & Czechura og er i tråd med husets oprindelige arkitektur, som er holdt i landlig stil med hvide fronter, bordplade i massivt elmetræ og højglanshvide trægulve. Åbne, murede hylder over komfuret underbygger den uhøjtidelige stemning.

Her kan du læse hele julereportagen Julestue i Vedbæk af Lene Samsø.