©

Sensommer hos Staub

Franske Staub har netop lanceret en smuk, krydret nyhed med fokus på kvalitet, delikate farver og funktionalitet.

I denne sæson præsenterer franske Staub en ny og delikat grydeserie “Cinnamon”. Den smukke kanelfarve passer perfekt til sensommerstemningen i de danske hjem. Siden Staub i 1974 introducerede den første “La Cocotte”, har kvaliteten været i højsæde, og der er ikke gået på kompromis med funktionaliteten. Cinnamon cocotterne er fremstillet i emaljeret støbejern, så maden holdes varm. Desuden har cocotterne et unikt grydelåg, hvor undersiden er udstyret med små knopper, som sørger for at dampe fra maden fordeles jævnt.

De kanelfarvede cocotter er perfekte til sensommerens simre- og gryderetter. Cinnamon kan bruges på alle varmekilder og kan tilmed gå i ovnen.

Foruden Cinnamon-serien, har Staub netop lanceret en bageform i støbejern, og ligesom størstedelen af Staubs øvrige støbejernsprodukter, er bageformen emaljeret indvendig. Med støbejernsformen får brødet den sprøde skorpe og seje krumme, som ellers kan være vanskelig at opnå. Til bageformen medfølger et låg, således det færdigbagte brød kan opbevares og serveres i formen.

Cocotterne fås i flere forskellige størrelser bl.a.:
Rund 10 cm, med en pris på 449,95 kr.
Oval 29 cm, med en pris på 1.449 kr.
Rund 24 cm, med en pris på 1.449 kr.

Bageformen måler 23 x 11,5 x 17 cm, og koster 899,95 kr.